Arka Patilerinin Olduğu Kısımda Sarkıklık Var Normal Mi?

fatmatina
fatmatina

10460 Puan

Merhabalar kızım Tina'nın arka patilerinin olduğu karın kısmında gevşeklik,sarkıklık var bu durum normal mi?Fazla yemekten veya hareketsizlikten midir bilemedim.Herhangi bir hastalığın habercisi olabilir mi diye endişeleniyorum.


6 CEVAP

miss_fby
miss_fby

574

Sarkan bir göbek fazla kilonun habercisidir :) şu an için fazla sarkık görünmüyor sizinki, ancak yeme düzenin gözden geçirin ve kedinizin hareketlenmesini sağlayın bence. İleriki dönemlerde fazla kilonun zararından korumuş olursunun yavrunuzu :)

fatmatina
fatmatina

10460

Hımmm şişko bir kedi olma yolunda ilerliyorsa önlem almanın zamanı geldi demektir mama miktarını azaltma ve bol sporlu günler ufukta anlaşılan:)Özellikle öğün öğün vermiyorum günlük mama miktarını kabına koyuyorum istediği zaman yiyor ve tabi ekstralar var ama sanırım değişiklik gerekecek.

miss_fby
miss_fby

574

Ben de öyle yapıyorum, çünkü diğer türlü sürekli miyavlayıp mama istiyor. Vicdan azabı çekiyorum haliyle :) ama işte şimdi dikkat etmezsek gelecekte onun sağlığı tehlikeye giriyor. O ekstraları falan baya baya azaltmak gerek :)

fatmatina
fatmatina

10460

Aynen öyle benden habersiz et,tavuk haşlayıp veren bir annem var bir bakıyorum bir kase dolusu minik minik doğranmış tavuk eti var mamasının yanında sonra da vay efendim kedinin göbeği sarkmış acaba neden:)Çok teşekkür ederim sadece fazla kiloysa sıkıntı yok hallederiz, hastalık olmasın da.

Badems
Badems

12123

Yag o hahaha :)) benimkinde de var, tuylerden dolayi zaten x2 gorunuyor oysa ki kilolu bir kedi degil. Ama arka kisminda bir tutam sarkiyor ki yumusacik sormayin :) cok fazla yas mama vermeyin bir paket cok fazla mesela ona. Yariya bolup kullanabilirsiniz. Tabii ki arada baska seyler verin, ben duzenli olarak hergun bir kasik yogurt veriyorum. Haftada bir belki cok az kavurma veriyorum. Tavuk vermiyorum, arada yine peynir veriyorum. Tuyler icin haslanmis yarim yumurtanin sarisini da verebilirsiniz.

fatmatina
fatmatina

10460

Çok teşekkür ederim evet yumuşacık bir sarkıklık arada gel buraya sarkık göbek diye orasını seviyorum özellikle:)ama tabi kilolu olmasını istemem sağlığı için sağolun dediklerinizi yapacağım yaş mama çok vermiyorum özellikle alışmasın dişleri için de zararlı olmasın diye ha birde beni çok yalıyor yaş mamadan sonra yaladığında her tarafım kokmaya başlıyor:))peynir,yoğurt ve kedi sütü bende veriyorum ancak yumurtanın sarısını vermiyordum ona da başlayayım:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1133 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR