Kedi Gribi

serhatbio
serhatbio

184 Puan

Merhaba, 1 ay önce 2.5 aylık bir yavru kedi sahiplendik. Ancak kediyi alırken burun akıntısı ve hapşırık vardı. İlk başta tablet antibiyotikle tedaviye başladık, geçmedi. Kan tahlili yapıldı, sıvı süspansiyon (agumentine) antibiyotik ve vitamin takviyesiyle 2 hafta devam ettik, geçmedi. Burun akıntısı için mukolitik (Asist) kullandık, geçmedi. En son antibiyotik ve bağışıklık güçlendirici (Zylexis) enjeksiyon yapıldı, Azitrol antibiyotik ile devam edeceğiz. Ancak yavrucak perişan oldu. Daha önce bu durumu yaşayan ve tavsiyesi olan var mı?

7 CEVAP

esnn
esnn

172

çok geçmiş olsun. bende kedimi aldığımda aynı sorunları vardı.4 ayı geçti. şuanda biraz hafifledi ama hala devam ediyor.nefes alıp vermesi zor oluyor.bronşit astımı varmış. ve steroid tedavisi uygulanacakmış.ancak aşıları tamamlanmadan bu tedaviye de başlıyamıyoruz. aşılarını olması için de bağışıklığının düzelmesi gerekiyormuş. şimdi ise zylexis önerdiler.. ama ne kadar işe yarar bilemiyoruz.
siz kullanmışsınız. acaba bir değişiklik oldu mu kedinizde? ..bu ilaçtan sonra.. birde perişan oldu demişsiniz ya..bu süreçten ötürü mü demek istediniz acaba, yoksa bu ilaç kullanımından dolayı mı? ..yani tavsiye eder misiniz? .. şuanda nasıl kediniz?

Çok geçmiş olsun

Duman14
Duman14

14039

Benim kedimde çok narin aynı şekilde grip oldu çok hapşurdı burnu ve gözü aktı ateşi çıktı vet iğne yaptı ilaç ve vitamin takviyesiyle iyileşti bağışıklık sistemi güçsüz olabilir hala iyileşmediyse bu kadar uzun sürmedi bizim ki

Pandalive
Pandalive

597

Çok geçmis olsun

Pandalive
Pandalive

597

Kediyi sıcak tutun yormayın

Pandalive
Pandalive

597

Bırakın uyusun

serhatbio
serhatbio

184

Yok mu yardim edebilecek olan

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1112 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR