Alman Kurdumu Husky Mi '

BENU
BENU

116602 Puan

Bahçali bir eve çıkıcam hangisi sizce

17 CEVAP

tubanur
tubanur

120464

Bakabilecek imkanınız varsa kesinlikle husky. O kadar mükemmel canlılar ki. Fakat bir o kadar da zahmetli olurlar. Örneğin; aradığı serinliği sağlayamayacaksanız sahiplenip eziyet etmeyin. Ayrıca söylendiği gibi çok ulumuyorlar. Tecrübeyle sabittir :)

KediKasik
KediKasik

844

Alman kurdu bence. Çünkü huskyler bildiğim kadarıyla sıcak yerlerde kalamaz kalırlarsa çeşitli sağlık problemleri çıkıyor. Hem alman kurdu eğitilmeye daha yatkın.

nildogcat
nildogcat

13724

Eğer husky istiyorsan bahçe çitlerini toprağın altına kadar döşetmen lazım ve Husky'ler çok uluyorlar.Bence Alman kurdu.Ama tabiki karar senin :)

ErenS
ErenS

127

iki canda oldukça güzel, bence barınakta mutlaka iki cinsten de bulabilirsiniz. Belki bebek olarak bulamazsınız ama 1-2 yaşında bulmanız olası, şans vermenizi öneririm.

KediKasik
KediKasik

844

Huskylerin bakımı çok daha zor gezdirirken sıcak yerlerde gezdirmemek lazım. Genelde sıcaktan bunalmışsa falan uluyorlar. Bildiğim kadarıyla barınaktan yavru vermiyorlar. Barınakta her cins köpekten bulabilirsiniz.

ilanekle
ilanekle

8389

İçine ısınan köpek hangisi ise onu seç. Bide sıcak havlarda husky cinsi köpek alacak iseniz üstüne su dökerek, yoğurdu sulandırıp vererek serinlete bilirsiniz arada suyuna buz atıp suyunun ılımasını önleyin. Çok sıcak havalarda ona bir şişme havuz alıp doldurarak onu oynatın.

ilanekle
ilanekle

8389

Uluma ve havlama huyu azdır sıcak diye ulumazlar.

ilanekle
ilanekle

8389

Husky bakıyorum. Sıcakta sorun yaşatmadı bize. Çok inatçı fakat çok akıllı . Hiç kimseye zararı dokunmuyor ama kötü oluğunu düşündüğü kişilere karşı çok agresif oluyo. Yaramazlar senden sürekli ilgi beklerler. Fakat husky cinsi köpekler bir sürü köpeği olduğundan sahibini yanında görmek ister bu nerenle onu bahçede bırakıp bir yere gittiğinde kaçmaya ve sizin yanınıaa gelmeye çalışır. Tuvalet eğitimini çok kolay alır. Komut
öğretmekte zorlanabilirsin. En kötü huyu küçük yaşta eğitim almazsa tasma çekiştirme huyu sizi deli eder.


Alman kurdu bakmadım ama hakkında bilgi sahibiyim. Korumacı bir köpektir, sosyalleştirilmelidir böylece
zarırı dokunmayan insanlara saldırgan tavırda davranmaz. Eğitimi kolaydır . Sahibini mutlu etmeyi sever. Görünüşlerinin aksine oyuncu bir köpektir.
Sana bir önerim var. Sokak köpeği! Resmen tuvalet eğitimlerini kendileri alıyor ve davranış eğitimlerini önceden almış gibiler. Çok uyumlu , oyuncu, sevecen ve nazikler

Alman kurdu saldırganmiş bence husky

gizem13
gizem13

671

Sibirya kurdu adı üstünde. Soğuk yerlerde yaşaması gereken bir hayvanı ülkemiz gibi sıcak bir memlekette yaşatmaya çalışmak onlar için bir eziyettir bence. o yüzden alman kurdu al diyorum ben.

ilanekle
ilanekle

8389

Aslında bir konuda yanılıyorsun gizem . Benimde husky kopeğim var ve 30 derecelik istanbul sıcaklığında doğdu kışın dışarı cıkarıyoruz bir süre oynadıktan sonra kulübesine girmek için can atıyor. Tüylerine üflediğimde derisini rahatlıkla görebiliyorum. Bunun en büyük nedeni türkiyedeki çoğu sibirya kurdu bu sıcaklarda doğduğundan kırmalaştı . Ama sibiryadan husky getirmek ise kesinlikle o hayvana eziyet olur!

Omermulhan
Omermulhan

1706

Alman kurdu ama egitimini iyi vermeniz lazim yoksa saldirgan olabilir huskyler yaramaz olurlar bizim mahalede besleyen var bazen kaciyolae zar zor yakaliyolar cok haraketlilwr

Alman kurdu tabiki de .

miniyavru
miniyavru

11600

Tabi ki alman kurdu bakmalısın Husky Türkiyede asla yaşıyamaz Husky soğuk iklim köpeği

Tim-Tina
Tim-Tina

311

Sibirya kurtları çok yaramaz ve çok uluyor Alman kurdu al bence

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3575 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR