Yavru Köpeğe Günde Kaç Gram Mama Vermeliyim

Lütfen erken zamanda cevap verin 6 aylık köpek

5 CEVAP

zeynosece
zeynosece

2898

Ben mamayı önündan kaldırmıyorum. Bebekliğinden beri böyle. Ölçüyle mama da vermedim hiçbir zaman. Zaten yiyebildiğini yiyor doyunca bırakıyor.

husne
husne

285

bende köpeğime belli ölçüde vermedim dıyunca bırakıyor.

Gofretsla
Gofretsla

116585

bunlar yanlış bilgiler öncelikle bir mam ölçü kabınız olsun 50 gram 50 gram 50 gram günde 3 kez verin 1 yaşına kadar8 aylıktan sonra 60 gram 60 gram 60gram günde 3 kere 1 yaşından sonra 75 gram 75 gram günde iki kez

turew
turew

369

Kopeginizin irkina ve kg suna gore vereceginiz miktar degisir.Gunde 3 ogun ve mutlaka her zaman kontrollu mama verin. yoksa sonrasinda obeziteye neden olabilirsiniz.Mamanizin arka kisminda bir tablo goreceksiniz ona uygun verin.veterinerinizden veya petshopunuzdan ölcü kabi temin edebilirsiniz.

ovulkayaalp
ovulkayaalp

166

Kullandığınız mamanın üzerinde ihtiyaç duyduğu miktar yazar. Bu kullandığınız mamanın içeriğine ve köpeğinizin ırkına göre değişiklik gösterir. Benim küçük ırk bir kızım var. Günde 60 gr 30gr x2 kez olacak şekilde mama veriyorum. Mamasını da iki farklı mamanın karışımı olarak hazırlıyorum. Biri %70 protein içeriyor. Diğeri tahıl oranı daha fazla. Bunun bile kendi içinde ölçüsü var. İlla ölçülü ve köpeğiniz ihtiyacına göre verin. Kafanıza göre vermeyin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 34783 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR