Köpeğimdeki Kene Ve Pirelerden Nasıl Kurtulabilirim ?

Benim biricik Peynirime çok kene geliyor bir toz aldım ama işe yaramadı vücudunda yaralar oluşmaya başladı acaba dış parazit aşısı yaptırsam bunlardan korunur mu? Ve başka ne aşısını yaptırma mı önerirsiniz ?

7 CEVAP

Almithara
Almithara

566

Mutlaka iç-dış parazit ilaçlarınızı vermenizi öneririm. Dış parazit kilosuna göre enseden sıkılan bir sıvı şeklinde oluyor genelde, iç parazit ise hap şeklinde. Öğrendikten sonra kendiniz bile rahatlıkla yapabilirsiniz bu işlemleri, ama mutlaka ilk sefer için veterinere gidin.
Şimdiye kadar yaptırmamanız hata :/


Bunun dışında, karma ve kuduz aşıları yapılmamışsa, mutlaka onları da yaptırın. Köpeğinizin dışarıdan ne kapacağı hiç belli olmaz. Riske atmayın.

tugbagursoyy
tugbagursoyy

1277

Neden aşı yaptırmıyorsunuz hayvana? Tozla falan olucak iş değil tabi ki korur parazit aşısı

Veterinere danis en doğru bilgiyi o verir

Veterinere götürdüm tabikide fakat o kadar ilgisizler ki hiçbir şekilde "şunu yapın.." diyerek yardımcı olmuyorlar.Köpeğimin suratına bile bakmıyorlar.

Çok yoğun piresi var güzelce ilaçlı şampuanla yıkanması gerekir güzelce kurutduktan sonra pirene damlası ve iç parazit aşısı yapılması gerekir o kadar yoğun pireler varsa iç parazitte vardır yaralarınada baticon sürebilirsin istanbul içindeysen yardımcı olabilirm

Teşekkür ederim bu sorunları hallettik :)

Allah Allah ya insanı çıldırtıyosunuz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1402 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79753 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR