Merhaba Maltese Cinsi Köpek

Cromwelle
Cromwelle

233 Puan

Merhabalar 6 gün önce bir yakın arkadaşımız bize maltese cinsi köpeğini verdi şu anda 3 yaşında bayada yaşlı daha önce evde oğluyla hiç anlaşamadığı için bize verdi fakat biz evden dışarı çıkmak istediğimizde evde tek başına kalınca havlamaya ve huysuzlaşmaya çişini falan bez yerine halıya yapıyor normalde biz varken pedine yapıyor o yüzden evden dışarı çıkartırken zorlanıyoz bir kez çıktık hiç susmadı durmadan havladı kapının önünde bekledi. Ayrıca yakın bir zamanda onu kendi oturduğumuz yere götürcez şu anda haladaha eski ev sahibide burda her dışarı çıktığında onun evine gitmek istiyor genelde onun evinde bir yorkshare ve maltesi vardı ondan ikisi yalnız kalabiliyordu ayrıca evdeyken hep uyku modunda hiç oyun oynamıyor ve mamasını yemiyor. Ne yapabiliriz.

2 CEVAP

ogzhn
ogzhn

585

Maltese in kökeni spaniel ve spaniel ler sürekli ilgi ister bundan dolayı siz onu yalnız bıraktığınızda sizi protesto amaçlı böyle davranışlara giriyor. Eski evine gitmek istemesi ise normal onu eve alıştırmanız gerekiyor.Maltese-Malta Köpeği

Cromwelle
Cromwelle

233

Peki nasıl onu tekrardan buraya alıştırcam eski sahibi zamanla alışır diyor şimdilik çok fazla yalnız bırakma diyor ama her gittiğimiz yere götüremeyiz bugün aşağıya inip geldimde durmadan havlamış ve her yeri bertaraf etmiş ama evde biz varken hep yatıyor fayansın üstünde birde artık bizim yattığımız yerde yatmak istiyor durmadan annem yatarken yanına alıyor yerde yastığı var onda yatmıyor.?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 964 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR