Kedi Parfümü Kullanan Var Mı?

Pamuk18
Pamuk18

1038 Puan

Merhaba.Kediler için parfümler var diye duymuştum.Ve biliyorsunuz kediler kokuyorlar.Bu yüzden kedime zarar vermeyecek bir parfüm arıyorum.Kullanan varsa söyleyebilir mi lütfen?Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

14 CEVAP

kayrae
kayrae

11267

@sediz
üzgünüm, sizinkisi bozuk çıkmış. fişiyle geri götürürseniz iade alırlar büyük ihtimalle.


ayrıca @gulatakan’a katılıyorum

Denizdirikan
Denizdirikan

104269

Kokçak tabii onun kendi kokusu

Denizdirikan
Denizdirikan

104269

Sakın birşey sıkma yoksa tüyleri dökülür kokusundan illakı kurtulcaksan 2 bir yıka

hakannr3527
hakannr3527

557

Asla kullanmayın tavsiye etmem.

tugbagursoyy
tugbagursoyy

1277

nasıl ya benim kedim süt kokuyor resmen doğuştan parfümlü gibi kokusunu özlüyorum hayvanın sizin kediniz nasıl kokuyor :(

Tarcinn
Tarcinn

2701

Kokulu kuru şampuanlar var onlardan deneyebilirsiniz. Veterinerimize oğlumu traş için götürdüğümde kedi deodorantı kullanmamızı tavsiye etmişti. Nemli beze/havluya sıkıyorsunuz 5 fıss sonra siliyorsunuz ve üstüne de 2 fıss sıkıyorsunuz. Kendini yalamasını arttırması ve tüylerinin dökülmesinin önlenmesi için söylemişti. Kedi parfümü diyince bunu mu kastettiniz emin olamayınca yazmak istedim. Bende internetten satın aldım ama üşengeçliğimden dolayı kullanmadım :)

Tarcinn
Tarcinn

2701

Aa ama sizin kediniz daha çok küçükmüş, o zaman kullanmayın bunları. İlk defa kedi bakıyorsanız kendi kokusu değişik gelmiştir. Alışırsınız zamanla:)

Pamuk18
Pamuk18

1038

DenizDirikan Kendi kokusu olduğunu biliyorum ve daha küçük olduğu için yıkayamıyorum yoksa yıkardım zaten

Pamuk18
Pamuk18

1038

Cevaplar için teşekkür ederim :) :)

Denizdirikan
Denizdirikan

104269

Özür dilerim yeni gördüm kedi dedorantı varmış ama yinede kullanma

BalliBadem
BalliBadem

121963

Kaç aylık bilmiyorum kedi bizimkide ilk geldiğinde kokuyordu baya 2.5 aylıktı geçen sene bu zamanlar yıkamıştık eviniz güzel yanıyorsa yıkanılabilir ama dikkat edin ben yazın yıkıyorum hem kokabiliyo hemde yazın alerji oluyorum asla kedi parfümü, kuru kedi şampuanı vs yani üstüne uygulanıp arındırılmayan şeyler kullanmayın kendini yalıyor ve yemiş oluyor o ürünü siz yemezsiniz dimi? Aynı şey

Sselin1
Sselin1

122024

Kediler genel olarak kokmazlar. Kendilerini yalayarak temizlerler ama Bazi yavru kediler kedilerini iyi temizlemeyebilir. Büyüdükce bu durum düzelecektir. kedinizi almadan once temiz olmayan bir ortamda kaliyorsa oyuzden de kötü kokuyor olabilir. Cok nadir olarak kedinizi yikayabilirsiniz bir sorun olmaz. Ben genelde disaridan aldigim yavrulari 1-2 kere yikiyorum. Önemli olan sicak bir ortamda yikamak üşümemesini saglamak ve iyice kurutmak.

Sediz
Sediz

114

Valla bende yeni yavru bir Scottish aldım ama o da kokuyor:( Sonuçta kucağıma geliyor.Kafamın üstünde v.s..Kokusu rahatsız ediyor.Kuru şampuan kullandım.o da güzel.Ama deodorantta aldım.Ama kullanırsam acaba kendini yalayarak temizlemesinde problem olur mu?

gulatakan
gulatakan

107188

kediler kendini guzelce temizleyemedıgınde (popo kısmını) ya da hasta oldugunda kokarlar.
onun dısında kokan hıc kedım olmadı sımdıye kadar.bır de uzun tuylu bır kedım vardı temızlenemedıgı ıcın kokardı bazen.kedı sampuanlı bezle sılıp durulardım,tarayınca o da mis giibi olurdu.ki evde yasayan kedılerımde hıc gozlemlemedım koku.
bence sızde yumusak bır bezı sampuanlayın sılın kedınızı sonra aynı bezı durulayıp kedınızı sılın bı daha.yıkamak derısıne cok zarar verebılr bu sekılde yalnızca tuylerı temızlenmıs olcak hem de o kadar usuyup tedirgin olmucak

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 7377 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR