Kedimi Arkadaşımın Kedisi İle Yakınlaştırmak İstiyorum Bunu Nasıl Yapabiliriz?

princessusi
princessusi

497 Puan

Arkadaşlar aranızda kedi dostunu gezdiren var mı? Biliyorsunuz ki bazı hayvan severler kedi için satılan göğüs tasmalarından alıyor ve ara sıra kedinin dışarıyı keşfetmesi için dostlarını tasma ile gezdiriyorlar. Ben kedimi ilk kez gezdirmeye çıkaracağım. Fakat tek bir korkum var. Tasmadan kaçması. Bunun için yanıma ne almalıyım? Bana hangi tasmayı önerirsiniz? Ayrıca bir soru daha sormak istiyorum.

3 CEVAP

Tarcinn
Tarcinn

2701

Ben dışarıya kucağımdayken çıkarıyorum. Bir sorun yaşamadım. Göğüs tasmamızda var ama tarçın pek hoşlanmadı ondan. Ayrıca ayaklarının o kirli yerlere basması ne kadar doğru bilemiyorum. Sizinki de küçükmüş. Tasma istiyorsanız şimdiden alın alışsın. Ama daha dışarıya ayak basmaması daha doğru olur çünkü aşıları devam ediyor. Diğer kediyle de anlaşamamışlar, birdaha görüştürmek mantıklı mı bilemiyorum..

princessusi
princessusi

497

Diğer sorum ise şu; Arkadaşımın kedisi yaklaşık 4 aylık. Benim kedim de 3.5 aylık. Bir kere arkadaşımla buluştuk fakat olumlu bir yaklaşım olmadı. Kedilerimiz birbirlerine tısladılar ve adeta havlarmış gibi kavga ettiler. Onun kedisi erkek benimki ise dişi. Onların yakınlaşması kedilerimizin sosyalleşmesi açısından iyi olur diye düşündük.

princessusi
princessusi

497

Ben de ilk önce kucağımda çıkarmayı düşünmüştüm. Fakat benim kedim kucakta rahat durmadığından kaçacağını düşünüyorum. Olur da, bir yerde bir hareket görürse onu tutamam... Tırnakları çok uzun olduğundan dolayı elini çizip kaçma durumu var. Bazı hayvansever arkadaşlar kedi için özel olan ayakkabılardan alıp o şekilde gezdiriyor. Benim kedim de çok meraklı olduğundan dolayı dışarıya çıkarıp biraz enerjisini atmasını istiyorum.Hem de merak ediyor dışarıyı. Bir boyun kayışsız süs tasmamız var aksesuar olarak. Birde göğüs tasmamız var. Benim kedimin aşıları tamamlandı, fakat tek korkum hasta olması ve kaçması... Arkadaşımın kedisi Altın benim kedim ile anlaşmak istiyor fakat benim kedim dişi olduğu için çok kıskanç.. Dişi kedilerin tümü kıskanc derler ama ne kadar doğru bilemiyorum. Benim kedim Altın'ı görünce miyavlamayı unutuyor :) Kedileri arkadaşımın evinde buluşturduk. Belkide arkadaşımın evi olduğu için rahatsız olduğundan, hep taşıma kabının içindeki yatakta uyumayı tercih etti. Bu seferde arkadaşım Altını benim evime getirecek. Bir kez daha karşılaştırmayı deneyeceğiz fakat tekrar rahatsız olurlarsa bir daha buluşturur muyuz bilemiyorum....

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1210 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR