Kedim Doğum Yaptı

Kardi
Kardi

673 Puan

Arkadaşlar kedim 1 hafta önce doğum yaptı ve ilk doğumu. Çok ilgili bir anne. Fakat son 2 gündür kedilerini taşımaya başladı. Bir gün bakıyoruz beyaz kedisini taşıyor emziriyor.Bir gün bakıyoruz gri kedisini taşıyor emziriyor.Biz yerine koydukca o her gün baska kedisini tasımaya calısıyor. Bunun sebebi nedir? Ben yeteri kadar süt almadığını ve yavrusunu başka yere götürdüğünü orda emzirdiğini düşümüyorum. Sizce sebebi ne ?

4 CEVAP

Hamidemrc
Hamidemrc

1494

yavularına dokunmanızdan hoşlanmamış olabilir o yüzden kendi seçtiği yerde bakmaya çalışıyordur. belki de başka birşey rahatsız etti onu kediler enteresan hayvanlar. İsterseniz yatağını yavruları taşıdığı yere götürebilirsiniz. Belki rahat eder. Mama olarakda emziren anne yavru anne mamalarından tercih edebilirsiniz. Yinede içiniz rahat etmezse veterinerinize bir danışın derim.

winilu
winilu

643

taşımak istemesi olağan bir durum yattıkları yerin kokusunu çok değiştirmemeye çalışın, sürekli yaşadıkları yerde bile doğum sonrası böyle tuaf davranabiliyorlar güvenli görmüyorlar olduğu yeri bazen taşıdığı zaman geri getirin 2 haftaya zaten ayaklancaklar asıl ondan sonra görün taşımayı :) peşlerinde koşturmalar falan endişelencek bir durum yok merak etmeyin, anne içinde protein değeri yüksek mama tercih ederseniz sütüne takviye olur ilk doğumsa 2 yavrudur sanıyorum süt problemi yaşamazsınız.

Kardi
Kardi

673

Royal canın baby kullanıyoruz. Yeterince proteinli bir mama. 3 yavru doğurdu. Teşekkürler :)

tugba35
tugba35

426

Kedidir bu, çözmesi zor bir canlı. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1307 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR