Kedi Sahiplenme

DogukanA
DogukanA

931 Puan

Merhana 17 yaşındayım kedi sahiplenmek istiyorum ama sınav senem olduğu için yeterli zamanı ayıramayacağımdan seneye bu işi yapmak istiyorum.Fakat aileme ikna edemiyorum sebepleriyse temizlik ve evde tek kalamayacağı gibi dışardan haklı olsa da önüne geçilebilecek bahaneler siz böyle bir durum yaşadıysanız nasıl atlattınız?

3 CEVAP

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Kedimi üniverstedeyken sahiplendim bi ara tatile ailemin yanına geldim bi hafta kedimle vakit geçirdiler. Mezuniyetime yakın kendileri sakın onu bırakma getir bakarız hep dediler. Şimdi canla başla bakıyorlar. Şöyle yap kesinlikle küçük yavru kedi al onu bebeklikten görecekleri için dha çok sevicekler çünkü evin her bireyi onun annesiymiş rolünü üstlenecek sürekli sevmek isticek karnı aç mı diye düşünücek. Küçücük minnoş karşılarında kocaman gözlerle bakıp miyavladığında bidaha asla ayrılamıcaklar merak etme. :))

Ben de kedimi 1 aylıkken sahiplenmistim çok çok minikti ve hastaydı annesi de olmadıgı için aldım yanıma üstelik yurtta kalıyodum ona yurtta bakma ihtimalim olmadığımdan yaz tatiline kadar bi süre bi arkadasımda kaldık birlikte. Babam net karsıdır evde kedi köpek bakılmasına iş sahibi ol kendi evinde bakarsın falan der. Böyle durumlarda kesinlikle emrivaki şart :) basta çok tartıstık ailem sinopta yasıyo ben istanbuldayım yaz tatilinde nereye veriyosan ver o kedi evime girmiycek falan bi sürü laf etti yani evde büyük kavga ettik bu durum yüzünden. Ama onlar eve döndükten bi hafta sonra annem telefon açtı leylayı getirmeyi unutma diye, babam istemez dedim annem asıl o istiyo dedi :) benim dirayetimden çok etkilenmis: :)) simdi kışa bile göndermiyolar istanbula, leyla evinde rahatmıs :)) eğer buna karar verdiysen ailene söyle söylersin, çok minik annesi terk etmis yalnız bırakamadım vs. Kıyamıyolar o zaman :))

DogukanA
DogukanA

931

Fikirler için teşekkürler. .p

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 988 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR