Köpeğim Garip Davranıyor Nedeni Nedir ?

Köpeğim 5.5 aylık ve bu aralar çok garip davranıyor.Hiç denecek kadar az yemek yiyor ve bol su içiyor.Bana saldırmaya ve sözümü dinlememeye başladı.Başta kuduz belirtileri diye düşündüm fakat 2 aylık iken kuduz aşısını yaptırmıştım.Sizce nedeni nedir ? Çok korkuyorum.

3 CEVAP

gokceyigit
gokceyigit

107566

o bir bebek yaramazlık yapıyor olmasın

sizden veyahut dışardan şımarıklık kapmış olabilir :) ben köpeğimi 5 günlüğüne arkadaşıma bırakmak zorunda kalmıştım huyları değişmişti, resmen şımarmıştı, hiç sesini duymadığım köpek havlamaya başlamıştı iki üç gün uğraştım vazgeçirmek için ki daha 2 aylıkken kaptı bu huyları. ama geçer sizinki de, bebek olduğunu unutmayın siz nasıl eğitirseniz öyle gider.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Şimdi herşeyi ergenliğe bağlayan biri gibi görüneceğim ama bana ergenliğe giriyor gibi geldi bana. Hormonlar iştahsızlık yapabilir ve sizi dinlememesi bizde de olan "ben artık büyüdüm ,bana istediklerini yaptıramazlar" düşüncesi yüzünden olabilir.Kral köpek ailesinin bir videosunda bundan bahsedilmişti. Köpek yavruluk döneminde sakin ve itaatkar ergenlik döneminde tam tersine dönebileceğinden bahsedilmişti

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1479 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR