Bacağı Kırık Değil Ama Üzerime Basmıyor?!?!?

Pointer cinsi sokak köpeği bana geleli dört gün oldu. Bacaklarında ufak yaralar var. Ön sol bacağındaysa iki küçük yara (bu yaraların özellikle birisinin iltihap kaptığını düşünüyorum, ama çok büyük değil hatta küçücük denebilir!), dört gündür su ile temizleyip, batikonla dezenfekte ettikten sonra krem sürüyorum, yaraları gözle görülür derecede iyileşmesine rağmen hala üzerine basmıyor!!! Lütfen söyleyin neden?

7 CEVAP

köpek yaraları varken öyle alışmıştır ondan dolayı olabilir belki

gulnihal
gulnihal

1689

Veterinere goturdunuzmu? Goturmediysenin goturmekte fayda var hayla aciyor olabilir yada herhangi bir sorun olabilir bacaginda

Henüz götürmedim ama acıyomuş gibi bir hali yok! Muayene ettim, tepki vermedi. Koşarken de arada başıyo, hiç basmıyo değil.

nildogcat
nildogcat

13724

Bence böyle durumlarda veterinere bir görünmesi en sağlıklısı:)İnşallah iyileşir

Alper2001
Alper2001

155

Merhabalar. Öncelikle basmadığı ayağının patilerine abartmamak kaydıyla artan bir baskı uygulayın. Baskı arttıkça eğer hafiften bir inleme varsa ilk fırsatta veteriner hekime müracaat etmekte fayda var. Eğerki acıyorsa zaten köpek ayağını çekecektir. İmkanınız var ve yakınınızda veteriner varsa gösterseniz iyi olur...

Dediğim gibi çoktan muayene ettim. Ama ne bir sızı ne bir inleme ne de bir çekme...

Ben de yaralarından dolayı alışkanlık yaptığını düşünüyorum. Çünkü yaralar çok büyük ve derin değil üstelik iyileşiyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1083 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR