Erkek Kediler

betulaltundal
betulaltundal

35470 Puan

Merhabalar, bu zamana kadar çok kedi besledim fakat hepsi dişi kedilerdi. Şimdi bir yaşında,kısır ve erkek bir scottish fold sahipleneceğim (ücretsiz çünkü satışına karşıyım) fakat bazı şeyler takılıyor aklıma tecrübeli olanlar aydınlatırsa çok sevinirim . internette okuduğum kadarıyla erkek kediler kokusunu bırakmak için evin bazı yerlerine idrarını bırakıyormuş bu hareketi hepsi yapar mı ? Bir de azgınlık döneminde çok huysuz ve hırçın oluyorlarmış kısır olmalarına rağmen bu durum başıma gelir mi? Şimdiden teşekkür ederim :)

2 CEVAP

milodelisi
milodelisi

11213

Kısırlarlarsa hiç merck etmeyin:) Hiç bir şekilde kokulu idrarını bırakmıyor ve hırçınlaşmıyor. Nasılsa öyle kalıyor. Ayrıca 'kaçmaya çalışma' huyu olduğunu söylerler ama kısırlaştırdıktan sonra merak etmeyin hiç bir şey olmamış gibi devam edecek kuzunun hayatı. Sadece bebişleri olamaz. Başka sorunuz varmı? Konuya çok yakından tanıdığım cevaplayabilirim :)

betulaltundal
betulaltundal

35470

Anladım çok teşekkür ederim cevap için,şimdilik bi sorum yok ama yakında birlikte yaşamaya başlayacağız o zaman bi sorun olursa tekrar danışırım buradan :) tekrar teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 992 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR