Kediler Nasıl Banyo Yaptırılır

ogzhn
ogzhn

585 Puan

Arkadaşlar kedimi banyo yaptırmak istiyorum nasıl bir yöntem izlemeliyim. Kediler de bakım için banyo önemli bir olay ama yaptırması zor olacak herhalde.

9 CEVAP

Kediler çok zorunlu kalınmadıkça yıkanmaz. Kendilerini temizlerler ve tükürüklerinde antiseptik salgılar bulunur , yani sizin ekstra bir şey yapmanıza gerek yoktur.

İlave olarak hele de bu soğuk havalarda hiç tavsiye etmiyorum.

nildogcat
nildogcat

13724

Bencede hava zaten soğuk illa yıkamak istiyorsanız kuru şampuanlar var.

Queeninannesi
Queeninannesi

1353

Kediler kendilerini temziledikleri için banyo yapma ihtiyaçları yoktur sürekli yıkarsanız kendini temizlemeyi bırakır ayrıca en temiz hayvan da kedidir :)

ogzhn
ogzhn

585

Bir veteriner hekimin yazarlığını yaptığı bloga sordum Kediler banyo yaptırılır mı? nu cevabı verdi ve nasıl olacağı hakkında bilgi bulmam içinde Kediler nasıl banyo yaptırılır adlı konuyu önerdi.

hazalsenol
hazalsenol

10389

Kedilerin banyo yapmasın gerek yoktur kendilerini temizler. Ben veterinerime sorduğumda önermedi.

burtex
burtex

2320

kedilerde banyo olayını hiç kimse önermiyo bence de gerek yoktur ancak aşırı kirliyse ben eylülde aşırı koku duyduğumda ıslak mendille silip kurulamıştım ama o dönemde çok ufaktı

Nayeli
Nayeli

2785

neden banyo gerek gördünüz? eğer kediniz genç ve sağlıklı ise kendini temizlemeye yetecek kdr enerjisi vardır. hiç uğraşmayın derim...onun dışında özel bir sebepten dolayı ''Kirlenme, ishal vs '' ise işniz zor. videolar var nette izleyin derim... mutlaka çok çok iyi kurutulmalı

ogzhn
ogzhn

585

Yukarıda mesajımda iki tane konu paylaştım bir veteriner hekim sağlığı ve bakımı için tavsiye ediyor, konuların birsinde ise nasıl bir yol izlememiz gerektiğinden bahsediyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1122 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR