En İyi Kedi Kumu?

tika_waylan
tika_waylan

13980 Puan

Bircok kum denedim ama hicbirinden memnun kalmadim.
Onceligim kumun patisinin arasinda kalip eve dagilmamasi salonda kedi kumu gormek cok sinir bozucu.
Kokuyu olabildigince hapsetmesi malesef kedim cisini kakasini kapatamiyor bu sebeple bu konunekstra onemli.
Saglikli olmasi; slika kumlarim sagliksiz oldugunu ogrendigimden beri slika kum postini dogruca cope attim

45 CEVAP

Badems
Badems

12123

Biz pisipisi ince taneli kullanıyoruz. Pudra kokulu olduğu için bastırıyo çiş/kaka kokusunu. Eğer çok dağıtıyosa etrafa kumu ince ile kalın taneliyi karıştırıp kullanın. Bir de kapalı tuvalet alabilirsiniz, dağıtmasını engeller

tika_waylan
tika_waylan

13980

Ben de kedi paspasi aldim. Hatta en sevdigim plaj havlumu ogluma feda ettim tuvaletin altina koydum. Bugun patisine yapismis kumlar gordum. Ve o halde butun evi dolasti

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Bu patisine yapışma olayını bence çözemicez bizde de aynı durum var. Kristal kumda böyle bir şey olmuyo ama ben o kumdan tiksiniyorum resmen. Napçaz böyle acaba

ozgesahinn
ozgesahinn

108368

Arkadaşlar bende bu durumdan çok bunalmıştım mırmırın bentonit kumunu aldım hem kokulu olduğu için hapsediyor baya rahatladım bu konuda en azından bi denemenizi öneririm. Sadece iyi temizlemeye bakın rahatsız olmasın topaklanıyor zaten temizliği de kolay patisine yapışmıyor bizimkinin.

fatmatina
fatmatina

10460

Ben de Ever Clean Less Trail(patilere yapışmayan) kullanıyorum öncesinde Sanicat gül kokulu kum kullanıyordum aralarında her konuda çok fark var kedimin tuvalet kabı duşta olduğu için patilerine yapışması durumunda direk benim odama dağılıyor ve beni de rahatsız ediyor çünkü alerjim var ve hijyenik de değil o kumların yatağıma kadar dağılması,tuvaletinin önünde paspas da var hangi kumu kullanırsak kullanalım eve dağılma olayı olacaktır sanırım:)Ama ever clean ile bunun minumuma düştüğünü söyleyebilirim sadece bir kaç tanecik oluyor oda mecbur diyorum geçiyorum:)Maliyet olarak da evet gerçekten pahalı ben indirimleri kampanyaları takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince, 10lt 50tl ye falan oluyor.Maliyeti yüzünden iki kum karıştırsam mı diye düşünüyorum son zamanlarda ama iyi bir fikir mi bilemiyorum bütçeniz çok iyiyse tavsiye ederim:)Ama ne kadar iyi olursa olsun bir süre sonra daha uygun ve kaliteli kum arayışına gireceksinizdir:)

milodelisi
milodelisi

11213

Merhaba. Bizde pisipisi kullanıyorduk ama dayanılamaz bir kokusu var. Bizimkide kapatmıyor, tuvaletide kapalı ama bütün evi kokutuyordu. Ever Clean e geçtik. Size anlatamam. Anında kokuyu emiyor. Ayrıca kendo veterinerimiz bile onay verdi hiçbir zararı yok. Etrafa saçma konusunda çok iyi anlıyorum bizim bıcırakta öyle. Tırtıklı halılar var alabileceğınız. Bizimkini öyle idare ediyoruz:)

tika_waylan
tika_waylan

13980

Ya iste hic hijyenik degil ya.bugun yemek masasin dolasti hic karismam kizmam istedigi yerde gezsin sonra sevecektim birden patisine bir baktim ben beyaz hatta kumlar yapismis nasil bir ruh haline girdim anlatamam islak mendille patisni sildim falan kizdim niye hemen hemizlemiyorsun kendini diye. O da tatlis tatlis bakti kiyamadim

kedi Kumunun önüne paspaslar var onlardan alabilirsin absorbe özellik istiyorsan sanica cat kedi kumlarını tavsiye ederim ince topaklaşan istiyorsan mandaline ve sabun aramolılar çok iyi oluyor kritalde aloe veralı çok iyi

milodelisi
milodelisi

11213

Fotoraf çıkmamış ama her mamacıda var bakın derim. Sert ve tırtıklı linki

tika_waylan
tika_waylan

13980

Kedilikiz slika hayatta kullanmam biliyorum yapismiyor ama sagligina cok zararli cok titiz bir insanim gercekten koltugun ustune patisnde kum kalmis sekilde dolasmasi beni deli ediyor ama slika kum cok zararli ona zarar gelsin istemem gerekirse her gun kumlari supurur butun evi temizlerim ama uzun zamanda slikanin cok zarari vamis. Everclean cok pahali ama patiye yapisma konusunda ise yarayacaksa hic dusunmem alirim.

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Aynen bende senin gibi düşünüyorum odamdan salona her yere kum taşıyor patisiyle. Elimde her gün süpürge :) Bi de birlikte uyuyoruz biz kedimle ben de patisinde kum görmekten delircem yakında :)

batuhantopcu
batuhantopcu

103318

kesinlikle vancat. hem yerli üretim ordu da yapılıyor. hem de çok kaliteli. saygılarımla.

patkam
patkam

115790

Bentonit Kedi Kumu-Kalın Taneli biz bunu kullanıyoruz kedi kum kabı balkonda olduğu için koku gelmiyor ama gerçektende hoş kokusu var (kumu kedi tuvalet aparatına döktüğümüzde) ayrıca kedi paspası alıp azda olsa kumların etrafa dağılmasını önleyebilirsiniz:)

tika_waylan
tika_waylan

13980

Bizim calisma odamizi kedicigimize tahsis ettik. Uzerini oretebilse aslinda kullandigim kumlarda koku da olmaz cis yaptiginda ustunu kapamasa da koku olmuyor gecen ishal oldu ben kapattim ustune kum doktum o kapatamadigi icin gene koku olmadi.ama benim derdim patilerine yapismasi salonda kedi kumu gormek cok feci ve hic hijyenik degil. Kedi paspasi koydum hatta uzunca bir de plaj havlusu koydum onda da kumlar oluyot arada cirpiyor ama su patilere yapisma olayini cozsem super olacak. Mirmir betonit kalin taneli ve Vancat aklimda deneyim.
Eger koku problemi yasiyorsaniz betonit kumlarin kokululari gercekteb iyi Biocat-Paticat ama etrafa dagilma konusunda ayni seyi soyleyemiyecegim.

fatmatina
fatmatina

10460

Yok ben de sadece düşünüyorum karıştırsam acaba olur mu diye de pek cesaret edemiyorum ve dediğiniz hesap oluyor evet.Zaten Tina hayatıma girdiğinden beri kendime hiçbir şey alamıyorum maaş direk Tina hanıma işliyor:))her ay başka bir şey beğeniyorum denemek istiyorum kızım için:))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6968 Görüntüleme
  • 45 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR