Kısırlaştırma Fiyatları

Merhaba. Kedimi kısırlaştırmak istiyorum. Fiyat araştırması sonucu bu fikrimden vazgeçmek üzereyim. Bütçemize göre bir veteriner kliniği bulmak çok zor. Hayvan beslemek zengin işi olmuş. Ne yapmalıyım bilemiyorum. Uygun fiyatla bu ameliyatı gerçekleştirebileceğim bir yer önerebilir misiniz arkadaşlar. Lütfen yardımcı olun.

18 CEVAP

Badems
Badems

12123

Durumunuz yoksa neden sahipleniyosunuz ? Gercekten anlam veremiyorum. Sokaga birakmak zorunda kalicam dediginiz sey bi canli eskiyen esya degil. Sahiplendirmeye calismak bile zor geliyo di mi ? Hayir bi de anlamadigim kisir olmayan kediye evde neden bakilamiyo da olmazsa sokaga birakmak zorunda kaliniyo ? Kedinizi sokak kedisi gibi gosterip belediyeye kisirlastirabilirsiniz eger isinize gelirse tabi. Sacma sapan bahaneler uretmeyin bakmamak icin. Biz yasatmaya calistikca, yuva edindirmeye calistikca birileri sokaga birakicam demiyo mu, iste ben o zaman dinden imandan cikiyorum. Allah akil fikir en once de vicdan versin.

Marlo
Marlo

2584

Demekki hanfendinin yeterli bütçesi Yok olmayabilir çaresiz kalabilir hayat bu benim anlamadığım insanlar neden hemen bu kadar yükleniyor madem siz o kadar hassassınız burda bi araba laf edeceğinize kısırlastırmasına yardım edin !!! Hemen tüü kaka vicdansız ..

Parası olanmı sadece hayvan bakabılır boyle bı kanunmu var? Üslubunuza dikkat edin lütfen. Ben örnek verıyorum bu parayı veremeyen birilerıde olabılır ne yapacak sokaga bırakacak. Evde ıkı tane kedım var ve yenı dogum yaptı toplam 5 tane kedım oldu tekrar hamıle kalmasın dıye ayrı odadalar. Evım kucuk kısırlastırmak ıstıyorum ve bu yuksek ücretlerden sikayet edıyorum her vet. Goturdugumde 200 tl 300 tl ödüyorum. Her seferınde de bu paraları vermek kımsenın işine gelmez. İnsanları yargılamadan önce lütfen empati yapın.

hazalsenol
hazalsenol

10389

Fatih hayvan hastanesinden bilgi alabilirsiniz uygun diye biliyorum ben de orada yaptıracağım ve iyi bir veteriner varmış

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

kusura bakmayın ama hayvan bakmak bir cocuk bakmaktan hiçbir farkı yok , hatta yeri geliyor cok daha masraflı meşakatli oluyor. yanlış anlamayın sakın üzerinize direk gelmiyorum ama genel olarak söylüyorum ve söylüyoruz herzaman , bir hayvan sahiplenmeden önce 40 kere düşünün. bunun yemesi içmesi ilaçları olası hastalıkları herseyi göz önünde bulundurmanız gerekliydi... ucuz yerlerde hayvan saglıgını tehlikeye atmak bilemiyorum bana göre çok ters.. ben aç kaldım genede bunu yapmadım.

pisisi
pisisi

867

Fatih Vetenier ligi 150 demişti. Bilginize

Badems
Badems

12123

Bir de fiyattan ziyade veterinerin tavrına bakın, ucuz diye yaptırmayın. Pahalı olsun ama sağlıklı sorunsuz olsun. Ucuz diye sıkıntı çıkmasın Allah korusun. Etrafınızdan tavsiye alın.

Breda
Breda

3721

Iyi ama hanfendi de bu durumlardan sanki hic haberdar degilmis gibi bi soru neden sormus ki.. O kadar kedisi olan uzun zamandir hayvan besleyen biri bu konular hakkinda epey bilgi sahibidir diye dusunuyorum.. Arkadasin verdigi tepki yersiz deil.. Önce tepki cekmek icin sorar gibi yazip aaa ben buyum nasil bana bunu dersin tavri da bence cok samimi deil..

Badems
Badems

12123

Ben her zaman goturdugum veterinere kisirlastirdim gecen sene Ocak ayinda. Normalde 300 liraydi, ben ek olarak kan tahlilleri yaptirdim 350 lira odedim. Kadikoy'de 800 lira diyen olmustu cildirdiniz heralde demistim

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

Marlo
evet yüklenirim , BAKAMICAKSAN BU İŞE GİRİŞMİCEKSİN .... 100 tl diye gidipte cok 500 tl ye cıkıtıgım oldu veterinerden . ben oğlumu alırken durumum iyi olmasına ragmen defalarca düşündüm halada düşünüyorum .. ben bu konuda anlayıslı olamıcam kusura bakmayın . Şİmdiden gecmiş olsun sizede zeynep hanım.

yasement
yasement

119858

2016da sorulmus soru

polo
polo

9117

benim veterinerimde 400 dedi lazer dikiş ve narkoz uygulamadan özel bir sistemle yapılıyor iyileşme süresi çok kısa ve sancılı bir süreç degil dedi içime sindi ama evet çok yüksek bana daha önce erkek kedi 150..200 civarı denmişti bende beklemedeyim bakalım...

petgillerden
petgillerden

18414

Her vet farklı fiyat söylüyor hepsine danışmadan sakın kisirlastirma yapmayın. Ben barınak tan sahiplendigim için vet.im indirim yapmıştı 200 150 ye kadar indirdi. Diğer vet 400 dedi. Bir başkası 500

Durumu iyi olmayan 200 tl vermektede zorlanıyor. Belediyelerde sadece sokak hayvanlarına özel yapılıyor. Evcil hayvanlara neden yapılmıyor anlamıyorum. Eğer uygun fiyata bir yer bulamazsam sokağa bırakmak zorunda kalıcam ve bu hayvan sokaklarda yaşayamayacak. Ne yapmalıyım bu durumda çaresizim gerçekten .

bulentcim
bulentcim

187

Fatih hayvan hastanesi 02125213400 Dan sorun çok uygun 180 tl ye yaptırdık kisirlaştirmayi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 26635 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR