Kuduz Tehlikesı!!

DogukanA
DogukanA

931 Puan

Birkaç gündür kapımızın önünde erkek ortalama 1 yaşlarında erkek bir kedi var bugün kucağımda uyudu daha sonra uyandıktan sonra başka bir kedi geldi ondan korkup kaçarken elimi ıssırdı öncesinde uyurken salyasının aktığını fark ettim (köpüklü değildi).Kolanyaladım ve sabunladım ama baya derin kestiği için çok faydası olmadı gibi kuduz olabilir mi kediler de uyurken salya akıtır mı ??


5 CEVAP

Badems
Badems

12123

Isırmaktan ziyade dişiyle çizmiş gibi duruyor, orada diş izi yok. Bugüne kadar çok derin olmasa da çok tırmalandım ama hiç aşı olma gereği duymadım, bu insandan insana değişir. Eğer pimpirikliyseniz aşı olmanızda fayda var. Amaaan diyorsanız da kaldığınız yerden devam edin :)

DogukanA
DogukanA

931

Aman diyorum ama ıssırdı baya kanadı yara.

nildogcat
nildogcat

13724

Valla benide sokakta ısıran tırmalıyan kediler oldu.Kolanya sürdüm bu kadar açıkçası fazla takmadım.Ama istiyorsanız bir uzmana danışabilirsiniz tabi.

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Bişeycik olmaazz :) Ben de bir sürü hasta enfeksiyonlu kediler tarafından bile ısırıldım tırmalandım (tabiki kuduzla alakası olmayan hastalıklar). Bir şey olmadı.

tika_waylan
tika_waylan

13980

Bir sey olmaz ama kafaniza takacaksaniz iciniz rahat etsin diye hem kuduz hem de tetenos asisi vurdurun iciniznrahatneder. Bir sey olacagini sanmam ama bazen insan icini rahatlatmak istiyor sizi cok iyi anliyorum rahat olun asi yaptirin. Cok tirmalamdim ben isirildim dq hicbirnsey olmadi ama dedigim gibi bazen insan kafayi takinca rahatsiz oluyor birnsey olmayacagina inansa da.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1242 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR