Kedim Kaka Yapmıyor Acil

Arkadaşlar yavru bi kedi buldum üç gindür bende ve kaka yapmadı hiç poposuna masajta yaptım yapmıyor bunun nedeni ne olabilir? Acil karnıda şiş

5 CEVAP

Libalaks alabilirsin kedinin bağırsaklarını gevşetip kaka yapmasına yardımcı olacaktır . Eczanelerde bebekler için var sen kedin için biraz daha az kullanabilirsin. Fiyatı 3-5 Tl arasında. Günde en fazla 1 kere kullanmalısın. Hayvanın 2-3 gün kaka yapmamaya devam ederse ilacı kullanmaya SAKIN devam etme. ilacı kullandıktan sonra rektal kanama olması ya da dışkı yapamama hali varsa bu daha ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir. İlacın kullanımını durdurup, hemen veterinerinize başvurunuz.

Yeteri kadar besleme yapıldıysa kumu da varsa eczaneden libalaks alıp tüpün 3de 1 ini boşaltabilirsiniz

Söylemeyi unutmuşum ilacın uzun süre kullanımı, müshil bağımlılığı, kronik kabızlık ve normal bağırsak fonksiyonunun kaybına neden olabilir.

İlacı aldığında içinden birşey çıkacak onu ilaç tüpünün ucuna takıp kedinin poposundan vereceksin. Sakın ağzından verme.

emreztrkk37
emreztrkk37

4368

bahsetikleri ilacı popodan vermeden önce hazırlık yapmanı tavsiye ederim yerlere birşey serebilirsin mesela çünkü hiç belli olmaz anında oraya yapabilirler. Benim kedimden karton çıkmıştı evet bildiğin karton yutmuş

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5540 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78248 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR