Golosi Pollo Risso Kedi Maması Kullanan Var Mı?

harikayanadur
harikayanadur

105997 Puan

şu anda sitede indirimde olan golosi pollo risso yavru kedi maması öneren var mı?

13 CEVAP

harikayanadur
harikayanadur

105997

kedim daha 2 aylık ama evde 2 ay yetecek mamamız var hills ve proplan yani 4 aylık olduğunda verebileceğim bir mama mı tavsiye ediyor musunuz?

Ben net konuşmayı severim satırlarca lafı dolandırabilirim , yok lezzetlidir ucuzdur alabilirsiniz , yerlidir bu forum dada baya popüler saygısızlık etmek istemem ama ben kesinlikle önermiyorum.

Orta kalite ile 1. sınıf kalite arasında güzel bir mama aslında italyan maması tabiki proplan royal canin hilss acana orijen değil ama yine de güzel bir mamadır kedinizin ırkı yaşına uygun mamasını seçip alabilirsiniz.

harikayanadur
harikayanadur

105997

peki bonocibo mama hakkında ki görüşlerinizi öğrenebilir miyim ?

harikayanadur
harikayanadur

105997

peki çok teşekkür ederim görüşleriniz için o zaman proplan, hills ve royal canin üçlemesinden vazgeçmiyorum :)

rica ederim .

besahin
besahin

103531

Ben bonocibo kullanıyorum birçok veterinere danıştım hepsi bonocibo önerdi. Mehmet bey peki önermemenizin sebebi nedir öğrenebilir miyim

Bakıldığında analiz değerleri fena değil evet Kendimde kullandım 1-2 ay kadar fazla dışkı yapıyor, ağız kokulu , mat tüyler çok tüy döküntüsü fazla oluyor. Mg değeri yüksek birde

imkanın varsa 12 aylığa kadar proplan junioru tavsiye ederim royal canin kittende güzel hilssin kittenıda güzel . anlatmak istediğim goloside güzel bir mama 1. sınıf değil ama orta kalite bir mamada değil kıyaslama yaparsan market mamalarından çok çok iyidir.

besahin
besahin

103531

Teşekkür ederim

Golosi iyi bir mama. bonacibo konusuna hiç girmeyeceğim mama rezalet asla kullanmayın kullandırtmayın ben kullanmadım ama arkadaşım kedisine kullandı ve kedisi kanlı isal oldu ayrıca bir veterinerin böyle bir mamayı kullanmasını hiç doğru bulmuyorum. rc ve hills BERBAT mamalar. Fakat proplana sıcak bakıyorum 1 sene önce ölen kedimi 16 yaşına kadar proplan mamayla besledim ama proplan mı golosi mi deseler golosi derim.

fatma97asd
fatma97asd

6294

4 kedim var 1 i kısır 3 ü değildi bu ay 2 sini daha kısırlaştırıcam. 1 i normal kalacak yası oldugu için onu ameliyat edemiyorlar. Proplan somonlu pirinçli mama aldım gelecek o birde yanına kısır kedi maması da alcam ama kararsızım marka konusunda. Brit proplan hills nd ve golosi arasındayım sizce hangisi yasları 1 civarı. Büyük olan 12 yasında

Bgmlucky
Bgmlucky

331

Pandemi nedeniyle kedimin mevcut mamasinin ulasiminda sorun cikmasindan dolayi kedime mama arayisina gectim ve golosi mamasini aldim. Ilk aldigimda kedimin istahindan mamayi cok sevdigini dusundum, fakat sonrasinda kedimde surekli kusma meydana geldi. Kedim mamayi gordugunde adeta deliriyor fakat 2-3 gunde 1 kusma meydana geliyordu ve gun gectikce sismeye kilo almaya baslamisti. Ben de kedimin mamasi gelene kadar zar zor idare ettim ve mamasi HappyCat elimize ulastiginda kedimin kusma sorunu ortadan kalkti ve daha da istahi acilmisti. Bu olaydan dolayi golosi mamalarin icine istah artirici maddeler sprey vs. katildigini dusunuyorum ve sokak kedilerine dahi vermeyi dusunmuyorum. Benim acimdan golosi sinifta kaldi bilginize.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4417 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR