Pire Sorunu

zozan
zozan

367 Puan

Kedim uzun tüylü. 3 aydır ayda 1 dış parazit yaptırmama ragmen pireden kurtulamıyoruz. Veteriner degiştirdim hala devam ediyor. Suan hem damla damlatırıp hemde bitkisel pire tasması kullanıyoruz. Kedim iki gün önce dogum yaptı yavrularda pire içinde ne yapacagımı sasırdım. Lütfen yardım edin.

4 CEVAP

Biz de aynı problemi cok yasıyorduk. Pire ilacları da hayvanlara aslında cok zarar verdiği icin olabildiğince aza indirmeye calıstık cunku en iyi damla 1 aydan uzun etki etmemeye başlamıstı. Evi sirkeli suyla siliyoruz. Kedileri de arada sirkeli su ile tarıyoruz. Hatta su tarz yazılarda belki işinize yarar. Gecmiş olsun
http://www.teknikturk.com.tr/TR/bilgi-merkezi/3069/pire-neye-gelmez-neden-kacar

Merhabalar öncelike şöyle yardımcı olayım pire kene damlanızın markasını sorayım ve zaten ppire kene damlası 3 ayda bir yapılmaz yazın ayda 1 kışın ise 2 ayda bir uygulanır rutinde kedinizi güzel yıkama imkanınız varsa size yıkattırıyorsa güzelce yıkayın daha sonra evi güzel bir şekilde temizleyin öyle pire kene damlası yapın. unutmayın ki pire kene damlası pirenin kediye gelmesini engellemez ısırdığında ölmesini sağlar

zozan
zozan

367

Evi sirkeli su ile siliyorum bnde. Dün aksam okuyup bende denedim elma sirkesiyle suyu inşaallah bi işe yarar . Birde sarımsak maya tableti yediriyorum kedime şimdide bebekler ve anne kutuda pirelerin orda zıpladıgını görüyorum.

zozan
zozan

367

Pire damlasının markasını bilmiyorum hiç sormadım . Uzun tüylü bir kedi oldugu için bol miktarda üzerinde pire yumurtası buluyorum. Ve kedim dogum yaptı veteriner uzak oldugu için suan götüremiyorum. En son çare kedimin tüylerini kestirecegim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 936 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR