Kısırlasmiş Kediler İçin Mama Önerisi

BENU
BENU

116602 Puan

Kedim mia yı kısırlastırdım şimdide ona kısırlasmış kedi maması vermek istiyorum çünki okuduguma göre normal kedi maması vermek kedi saglıgına zararlıymış ve bana önerebileceginiz bir mama varmı...
.

3 CEVAP

Badems
Badems

12123

N&D tavuklu narli kisir kedi mamasi. Royal Canin disi kedilere ozel olan kisir mamayla baslamistim, sonra normal Roy Canin kisir mamaya gectim. Bu donem tuy dokulmesi cok fazlaydi ve diski da kotu kokuyordu ayni zamanda agiz kokusu da yapti.. 3 aydir N&D kullaniyoruz tuy dokulmesi yok denecek kadar az ki kedim yogun tuylu ve severek yiyor.

Proplan sterilesed somonlu mamasını tavsiye ederim yada hillsin sterilesed tuna balıklısını ikiside 1. kalitedir

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bence N&D kullanın. İçeriği ve kalite açısından ben uzun bir süre kullandım. Özellikle ağır hastalık döneminden sonra çok iyi geldi. Benimde kedim kısır. N&D nin kısır kedi maması iyi fakat tavuk içerdiği için kullanamadım. Kedimin tavuğa hassasiyeti var çünkü. Kedinizde böyle bir sorun yoksa kullanabilirsiniz. Denediğim diğer mama ise Profine. Bunu 1 ay gibi bir süre kullanmıştık. Parasal olarak sıkıntı olduğumuz için o dönemi Profine ile atlattık. N&D den daha düşük kaliteli ama kötü bir mama değil. Bütçeniz düşükse alın derim.
Şuan ise Acana pasifica kullanıyorum. Tamamen tahılsız bir mama. Severek ve güvenerek kullanıyorum. Acana da kısır veya yavru ayrımı olmadığı için kullanmakta sakınca yok.
Siz bütçenize göre seçebilirsiniz birini.Bu arada bol su tüketimi ve hareket etmesi büyük önem taşıyor böbrek sorunları olmaması için. Su tüketimi az ise Drinkwell su pınarı artıracaktır. Ben kullanıyorum. Çok memnunum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 953 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR