Kedi Tırnak Makası Ve Diş Fırçası

harikayanadur
harikayanadur

105997 Puan

kedimin tırnakları kesmeye, dişini fırçalamaya kaçıncı ayda başlamam lazım?

8 CEVAP

Tırnak kesimi ciddi bir iştir. dışarıya çıkan kedilerde çok fazla önermiyoruz evde bakılıyorsa eğer bir klinikde hekim tarafından gösterilmesi daha doğru olacaktır burdan mesaj ile tarif ederim ama yanlış bir uygulama yaparsın. diş fırçalamaya gelince de kuru mama veriyorsan eğer diş fırçalamana gerek yok kuru mamalar ağız ve diş sağlığını çokca güzel korumaktadır.

Badems
Badems

12123

Şu an tırnaklarını siz kesemezsiniz, yeni sahiplenmediniz mi ? Veterinerde birkaç kere kestirip iyice öğrenip siz kesebilirsiniz ancak. Pembe kısmının kesilmesi demek kanama olması demek. Durdurulamayan durumlar bile olabiliyor. Diş fırçasıyla gereksiz bence hiç kullanmadım zaten kaliteli mamalar tartar oluşumunu önleyip diş sağlığını koruyor.

patkam
patkam

115790

eğer tırnaklarını gerçekten kesmek istiyorsanız önce veterinere götürün veterinerden iyicene öğrendikten sonra siz kesmeye başlayabilirsiniz diş fırçalamaktada bende kedilerimin dişlerini fırçalamıyorum:)

dilalya
dilalya

311

benim kedim tırnak kesimi ve diş fırçalamaya izin vermiyor. bence tırmalama tahtası ve kuru mama yeterli ikisi için.

harikayanadur
harikayanadur

105997

yok ben kesemem zaten ilk tabi ki veterinere götüreceğim ancak sonrasında ben yapmalıyım. diş fırçalamaya ne zaman başlamam lazım. buarada sürekli kuru mama ama arada farklı öğünler veriyorum. birde diş macunu için belirli bir markayı öneriyor musunuz?

Badems
Badems

12123

Yazmıştım ama ters anlaşıldı galiba. Ben dişlerini fırçalamıyorum ki diş macunu önereyim, kaliteli mama kulladığım için gerek görmüyorum.

harikayanadur
harikayanadur

105997

yok ben mehmet bey e sormuştum zaten siz üzerinize alındınız galiba

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

https://kedilibirhayat.com/tag/kediler-icin-agiz-ve-dis-bakimi-urunleri/ Kedili bir hayat blog sahibinin araştırmasına göre Türkiye de şuan doğal yollarla korunan ve gerçekten sağlıklı kediler için ağız bakım ürünü yok. Fakat ağız ve diş sağlığı kediler için çok önem taşıyan bir konu. Tırnak makasına gelince ben de evde kesmeye başlayacağım ve bende ürün konusunda kararsızım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 980 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR