Kum Değişikliği

Shewky
Shewky

1018 Puan

Merhaba Arkadaşlar,


Şu an betonit kum kuullanıyorum kedim için. Çam paleti kum denemek istiyorum ama acaba yabancılar mı diye de endişeliyim. Aranızda klasik kumdan çam paletine geçiş yapmış kedi sahipleri var mı acaba? Nasıl tepki verdi kedileri bilmek istiyorum.

6 CEVAP

Badems
Badems

12123

Ben çok alakasız bir kum kullanırken ince taneli kuma geçtim, kabına boşalttığım an tuvaletini yapmıştı. Kedinin karakteriyle alakalı. Mama da çok değiştirdim, hangisini koyarsam koyduğum gibi yedi. Bunu en iyi siz bilebilirsiniz ama alışmayanını görmedim.

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Kedinin tek seçmediği şey kum bence. Kedinin karakteriyle alakalı olduğunu düşünmüyorım bu konu tamamen bizim seçimimizle ilgili. Bugüne kadar çok farklı kumlar kullandım. Çokta farklı kedilerde de gördüm bunu. Eşeleyebileceği ve üzerini kapatabileceği sıfırdan bir şey olduğunda yani sadece ona ait bir şey olduğunda zaten direk alışıyor o kuma. Yani bnce kumu sadece biz seçiyoruz kedi için sıkıntı yok.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Ben kullanmadım fakat şunu söylemek istiyorum. Her kedinin karakteri farklı olduğu gibi zevkleride farklı. Yani demek istediğim birisinin kedisi çam paleti beğendiği için alıp kullanmayın. Sizin kediniz beğenmeyebilir. Tam tersi de olabilir. Ben kum konusunda değiştireceğim zaman az miktarda alıyorum ki o veya ben beğenmezsek boşa giden kum miktarı çok fazla olmasın. Birde eski ve yeni kumu karıştırarak geçiş yapmak işe yarıyor

Shewky
Shewky

1018

Sanırım eski betonit kuma devam edeceğim, çok hoşuma gitmedi çam paletlerinin dokusu. Almış olduğum paketi de mangal tutuşturmakta kullanacağım :))

tika_waylan
tika_waylan

13980

Cam paleti ben de dusundum cesaret edemedim. Ya patisine yapismasi, 2 haftada bir degistirmem ki su anki betonit kumu 1 hafta oldu koyali degistirmem gerekecek cunku cisler alta cokmus iyi topaklanmamis belki de yeterli koyamadigimdandir bilemiyorum. Eger uygun bir kum bulduysaniz iyi tipaklanan etrafa sacilmayan betonit hic degistirmeyin. Betonit iyidir.

Shewky
Shewky

1018

Teşekkürler cevaplar için, deneyip görelim bakalım :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1901 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR