Furminator Tarak

Erdmkzbn
Erdmkzbn

582 Puan

Merhaba arkadaslar kedim kısa tüylü furminatör tarak kullanan varmı memnunmusunuz

13 CEVAP

Erdmkzbn merhabalar:) sendeki furminator hangisi? Şu üstüne basılabilenden mi? Tuş gibi bişey var o mu var yoksa normal olanından mı?

Shewky
Shewky

1018

Kullanıyorum ve memnunum. Gayet iyi bir ürün.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Ben asıl Furminator 'un basmalı mor renkte olanlar olduğunu ve geri kalanların onun sahtesi olduğunu okumuştum. Hatta sahtesi denilenlerin kediye zarar verebileceğini okumuştum. Fakat basmalı olmayan Furminatorleri uzun zamandır kullanıp herhangi bir sorun yaşamayanlar da var.

gglsahdnz
gglsahdnz

14

Furminator bence iyi bir tarak değil. Çünkü taranan hayvanın derisini çiziyor

Erdmkzbn
Erdmkzbn

582

Henüz almadım hangısını önerırsınız

Shewky
Shewky

1018

Sarı saplı olan orta boyunu alın derim, kafasına basılınca tüyü bırakan apğarat şart değil. :)

fatmatina
fatmatina

10460

benim kedim de kısa tüylü ve ben de furminatör kullanıyorum çok da memnunum benimki kısa tüylü kediler için olan mor saplı çeşidinden,aparatı var ama açıkçası kullanmıyorum aparatını ama tarak olarak güzel.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Jilet gibi bir şey değil. Metal ve sert tarak gibi.Üsteki yorumumda sahte furminator olduğu söylenenler buna sebep olabiliyormuş. O yüzden gerçeğini alın diyordu okuduğum yerde

patkam
patkam

115790

ben mavi renkte olanını kullanıyorum çok memnunum

tika_waylan
tika_waylan

13980

Benimki sari cok uygun fiyata aldim basmali bir seyi yok ama orjinal gibi gozukuyor Furminator yaziyor ***********'dan aldim sanirim eski modeli ya 100tlye de var 30rlye de var tabi ki daha pahali olanlaro daha iyidir sanirim tuyleri toplayan aparati var benimkinde yok sik disli tarak gibi ve acayip tuy aliyor zaten cok sık kullanmayi dusunmuyorum belki zarar verir diye haftada 1 kullanmaui dusunuyorum.

Kısa üstten basmalı short hair için olanından aldım. Üstten basıldığında çok bi fark yok ama dedikleri doğru üstten basmalı olmayanlar gerçek furminator değil. Bende ikisi de var. Yani hem üstten basmalı hem normal. İkisi de işe yaradı. Ama gerçek furminator biraz daha sert galiba bastırınca oğlum biraz tepki gösterdi:) hangisini alırsanız alın işinizi görecek ama hayvancağızın acı eşiğini gözederek yavaş yavaş sonuç almaya çalışın yoksa bi daha taratmayabilir. Bi de tarama işlemini yaptıktan sonra mutlaka sevdiği bi yiyecekle ödüllendirip oyun oynayın. İyiliği için yaptığınızı anlasın.

Erdmkzbn
Erdmkzbn

582

Daha önce hiç görmedim jilet gibi bişeymi nasıl çiziyor

Kesinlikle bu tarakla 10-15 günde 1 tarayın ama eğer kedinizi yok çok seviyor taranmayı, tarayım derseniz furminator harici günlük tarama için daha yumuşak masaj etkisi veren bi tarak daha alın onunla tarayın derim. Kesinlikle furminatorle her gün taramayın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4073 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR