Arkadaşlar Kedim Bazen Değişik Sesler Çıkarıyor

emreztrkk37
emreztrkk37

4368 Puan

Arkadaşlar kedim bazen değişik sesler çıkarıyor. Genelde evde tek olduğum sessiz zamanlarda oluyor. Mama istemesi değil onu biliyorum zaten karnı tok oluyor. Oyun oynamak istiyor olabilir ama benim yanımda değil karanlığa doğru ilerliyor koridorda orda bağırıyor. Çok değişik bi ses . Aynı sesi rahmetli kedim casper tuvaletini yapamadığında kumun üstünde çıkarıyodu ama bunun öyle bi sorunuda yok :)

7 CEVAP

Queeninannesi
Queeninannesi

1353

Kaç aylık kızgınlık dönemine giriyor olabilir kısır değilse

Kızgınlık dönemini anlamayabilir emre queenin annesi ^^ :) / Çiftleşme döneminde olabilir kediniz. Genellikle tuhaf bir şekilde miyavlar ve daha çok sürtünmeye meraklıdır, halıya yada size. Gecenin bir vakti, sabahın erken saatleri, öğle arası. Fark etmiyor. Çiftleştirmek istemiyorsan, ki bu belli bir aydan sonra daha makbul ( çiftleşmesi ) kısırlaştırman gerekecek.

ceriic
ceriic

664

Arkadaslarla aynı fikirdeyim. Ayrıyetten veterinerde calısmıstım. Kızgınlık döneminde olabilir kediniz. Eger erkekse bu dönemde garip sesler ve koku bırakma amacıyla evin farklı bolgelerine çiş yapa bilirler. Kısırlaştırmayı tavsıye ederim.

emreztrkk37
emreztrkk37

4368

Yok ya sanmıyorum en azından :) daha küçük o 7 aylık :)

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

6 aylıktan sonra girebiliyo kedicikler kızgınlığa. Koridorda bağırması tam bir kızgınlık belirtisi :)

emreztrkk37
emreztrkk37

4368

Hiç hazır değildim buna :)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Benimki 9.aya geçerken girmişti sanırsam. Bir de daha yeni sahiplenmiştim o zamanlar. Ben hiç ama hiç hazır değildim.Daha birbirinize tam alışmadan ergenlik sorunları başlamıştı.
Kısırlaştırmanızı öneririm. Şuan çok küçük değil ameliyat için. 1 yaş önce kısırlaştırmamak çok eskide kaldı. 1 yaş önce kısırlaştırmanın gelişme sorunları vs. 'ye neden olmadığı kanıtlanmıştır

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 7465 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR