Köpeğim Yuvasını Kemiriyor Ve Hırsızlığa Başladı

beraemre
beraemre

237 Puan

arkadaşlar köpeğimi bağlı tuttuğum zamanlarda yuvasını kemiriyor ve çok zarar verdi yuvaya. çok para vererek yaptırdık şimdi mahvediyor mecburen bırakmak zorunda kalıyorum ama bazen bağlı tutmam gerekiyor bahçede yabancı olduğunda saldırıyor çünkü. bağlıyken bu davranuşları yapmasını nasıl engellerim. ve bir de mamasını saklamama rağmen bugün ben gidince ilk defa mama paketini depo kapısıyla uğraşarak açıp paketten mama yemiş. oysa onun kilosuna tam yeterli (hatta fazla) mama veriyorum. neden böyle yapıyor? aç kalıyor olamaz yeterli besleniyor.

3 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bir köpeği bağlamak ona psikolojik acı verir ve psikolojisinin ciddi bozar.Saldırıyor diye bağlamanız kabul edilemez bir davranış.Bağlamak çözüm olmaz sadece saldırganlığını artırır. Yapmanız gereken saldırganlık ve liderlik konusunda acilen profesyonel yardım almak ve köpeğinizin yaşam alanı çevresine koşup gezebileceği genişlikte metal tel yaptırmak.

tika_waylan
tika_waylan

13980

Kopegi baglarsaniz boyle yapmaya devam eder. Yani yabanci var sanip saldiriyormus zorunluluktan yapiyorsunuz demek ki bir sey de diyemiyorum ama baglamama disinda bir care bulmaniz lazim. Eger uzun sure bagli kalirsa o sinirle yapmaya devam edecek malesef

tika_waylan
tika_waylan

13980

Ben de yeterli besledigimi dusunuyorum kedimi tam gramajinda veriyorum gunluk 50 gram ama o da doymuyor iyi bir yere saklamasam kesin o da yapar. Demek ki doymuyor siz daha iyi bir yere saklayin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 928 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR