4 Aylık Dişi American Staffordshire Terrier Saldırgan

Resatnet
Resatnet

203 Puan

Merhaba arkadaşlar 4 aylık bir american staffordshire terrier kızım var. Son zamanlarda saldırganlaşmaya başladı. Devamlı ısırmaya çalışıyor. 2 kere yalandan yalıyor sonra diş atmaya başlıyor. Diş dökme vakti geliyor bu yüzden diye düşünmeye başladım fakat. Gerçekten ısırmaya çalışıyor. Buda endişelendiriyor beni büyüdüğü zaman saldırgan olmasından. Bu şekilde bir sorun yaşayan oldu mu bilgi alabilirmiyim

5 CEVAP

tika_waylan
tika_waylan

13980

Oyun yapiyor olabilir cunku daha kucuk cockerlwr bile isiriyor oyle hem de nasil isiryorlar ki cocker yani dusunun saldirgan bir irk degil. Ama zorlaniyorsaniz mutlaka kopek egitmeni bulun daha rahat atlatirsiniz bu donemi. Cunku ne kadar sevecen dost canlisi kopekler olsa da kimi zaman saldirganlasabilir hatta caninizi yakabilirler. Sizin gozetiminizde bir egitmenle calisirsaniz daha rahat edebilirsiniz.

nildogcat
nildogcat

13724

Dişi kaşınıyor olabilir eğer ciddi bir durum olduğunu düşünüyorsanız köpeğinize eğitim verebilirsiniz.Hayır gibi komutlarla bırakacaktır ısırmayı.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

4 aylık herhangi bir köpeğin gerçekten saldırmak için ısırdığını düşünmüyorum. Oyun için saldırır gibi yapıyordur bence. Bir size Cesar Millan'nın kitaplarını ve Kral Köpek Ailesinin videolarını tavsiye etmiştim,yanlış hatırlamıyorsam.Baktınız mı acaba?

Konu İle İlgili aşagıda ki linki inceleye bilirsiniz
Bağlantı (Link) açıklamasını girin

Gofretsla
Gofretsla

116585

bendede aynı sıkıntı vardı ve bu dönemde çok diş dökecek hazırlıklı ol her ısırdığında elini ağzının içine itekle 3 gün içerisinde ortadan bu sorunu yok ettim ben sizinki daha kısa sürebilir ya da UZAYABİLİR

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1462 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR