Yavrumuz İçin Tuvalet Eğitimi

Limongolden
Limongolden

226 Puan

Limon 4 aylık, Golden cinsi bir dişi. Yavrumuzu 2 gün önce sahiplendik. Daha önce bahçede bakılmış, biz evde barındırıyoruz onu. Dün bir ara çok hareketlendi, dışarı çıkardık hemen tuvaletini yaptı. Ama üst üste evin içine tuvaletini yaptı. İnternette pek çok şey yazıyor, mesela eve bez veya gazete sermek gibi; Limon yırttı attı :) Günde 4 5 kez tuvalete çıkıyor, suyu çok içtiği için olabilir mi? İshal olmuş dün, süt vermeyi kestik hemen biraz düzeldi. Kısacası tuvalet sorunumuz var. Nasıl bir yol izleyeceğimizi bilemiyoruz, lütfen bize yardımcı olun.


2 CEVAP

Merhaba tuvalet eğitimi yeme kısıtlaması ile ilgilidir. Öncelikle bir kuru mama almanızı öneririm daha sonra onu günde 3 öğün verebiliyorsan o aralıklarla verilmesini tavsiye ederim . Takip edebiliyorsanız mamasını yedikten 5-10 dakika sonra pedin üzerine koyun tuvaletini yapmasını bekleyin pede çiş damlası damlatırsanız daha sağlıklı olur dışarıya çıkarın diyemiyorum aşıları bitmediği için. gıda kısıtlaması ile bu işi çözebilirsiniz mamasını veriyorsunuz 20 dakika içinde yedi yedi yemediğini kaldırıyorsunuz mama sürekli durmasın önün de . bu konular hassas konulardır ve aile yapısına düzenine göre özel program hazırlanabilir detaylar için mesaj atabilirsiniz

Gofretsla
Gofretsla

116585

GÜNDE 4-5 KEZ ÇOK AZ BEN 3 SAATE BİR ÇIKARIYORUM(TABİ SİZ ROYAL,HILLS,PROPLAN GİBİ KÖTÜ MAMALARDAN YEDİRMİYORSANIZ AÇIKÇASI KAAK YAPMASI DAHA AZALACAKTIR) ONA AİT BİR ALANI OLMALI EĞER EVİN HERYERİNDE DURURSA İSTEDİĞİ GİBİ YAPAR KÖPEKLER ÇOĞUNLUKLA YATTIKLARI YERE TUVALETİNİ YAPMAZLAR MİSAL BEN KÖPEĞİME BİR BEŞİK ALDIM 2.EL ORDA KALIYOR EVE KAKA YAPTIĞINDA ONA HAYIR DİYE KIZIN VE BURNUNA HAFİFÇE VURUN DIŞARI YAPTIĞINDA İSE SEVDİĞİ BİR ÖDÜL MAMSI İLE YA DA EV YEMEKLERİNDEN(MEYVE,SEBZE,SÜT ÜRÜNLERİ ARTIK NE SEVİYORSA) VERİN 1-2 AY İÇERİSİNDE ALIŞABİLİR YA DA 2-3 HAFTA İÇERİSİNDE EVİN İÇİNE KESİNLİKLE SALMAYIN BİZİMKİ EVİN İÇİNDE KEDİLERİMLE OYNUYOR VE MUTLULUKTAN BIRAKIVERİYOR:) SİZ EVE SALMAYIN KESİNLİKLE EĞİTİMİNİ ALSA BİLE 7-9 AYLIĞA KADAR KÖPÜŞÜNÜZÜN BİR ALANI OLSUN KALİTELİ BİR KURU MAAYLA BESLERSENİZ(GOLDEN KÖPEĞİNİZ GÜNDE 3 KEZ BELİRLİ SATLERDE VE HER ÖĞÜNDE 60 GR MAMA YEMELİ KESİNLİKLE BİR MMA ÖLÇÜ KABINIZ OLSUN 0) HANGİ MAMYI KULLASNIYORSUNUZ BU ARADA?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 890 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR