Yavru Husky En İyi Mama

samual
samual

310 Puan

Arkadaşlar 45günlük bir husky için en iyi mama hangisidir

6 CEVAP

Gofretsla
Gofretsla

116585

eğer imkanınız varsa Taste Of the Wıld(TOW),ACANA,ORIJEN,N&D,PROPLAN(PROPLANIN SADECE VETERINARY DIETINI KULLANMA AMA ONUN DIŞINDA İYİ BİR MAMADIR),ROYAL CANIN BUNUN DIŞINDA PETSHOPTAN 2 KİLOSU 40-50-30 TL OLAN MAMALARDAN UZAK DUR REFLEX,TROPİDOG VE DAHA SAÇMASAPAN MAMALAR SATAR SATANA HILLS SAKIN ALMA VE LÜTFEN MARKETTENDE MAMA ALIP YEDİRME KÖPEĞİNE ONA ÇOK İYİ BAK HER ZAMAN BİZ PETLBİ AİLESİ SORULARA AÇIKLARIZ KAFANIZA TAKILAN BİRŞEY OLURSA MUTLAKA SORUNUZ:)

Proplan ve Royal Canin dışında yukarıdaki yoruma kesinlikle katılıyorum. Eğer profesyonel mama alacak durumunuz yoksa Golosi ve Profine derim.

samual
samual

310

Teşekkürler cevaplar için. Peki Acana orijen yada tow'un puppy mamalarından hangisini almalıyım. Large Breed olanından mı seçmeliyim ? Bir de hills neden kötü ? bugün veterinere sorduğum da hills önermişti. Sadece elinde olduğu ve satmak için mi yaptı

Aynen öyle. Elinde başka bir mama olsa başkasını önerecektir.


Eğer enerjisini yeterince attırabilecek, buna zaman ayırabilecekseniz en iyisi Orijen'dir. Ondan daha az protein içeren Acanadır. Yavru köpek için Acana daha uygundur bence. Tane büyüklüğü de çok ideal Acana Puppy & Junior mamanın :)

Gofretsla
Gofretsla

116585

TOWUN LARGEI YOK AMA PASIFICA VE YÜKSEK ENERJILISI VAR HILLS BERBATTIR!

Gofretsla
Gofretsla

116585

Sadece hillsin ideal balance serisi güzel o kadar bu arada TOWU yurtdışından alın derim daha ucuz çünkü. ******* ve ******.com güvenle alabileceğiniz birkaç site.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3828 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR