Köpek Sahiplenmek İstiyorum "Ücretsiz"

iyi günler arkadaşalr ben Erzincanda kalıyorum evim bahçeli müstakil her koşula uygun halde köpek beslemek istiyorum daha önce Golde Ve Alman Kurdu Besledim ilanlardakiler ücretsizmi sahiplendiriliyor bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim..

6 CEVAP

tika_waylan
tika_waylan

13980

Evet ucretsiz sahiplendirme butun ilanlar aksi yasak zaten hem de cok yanlis.
Tavsiye olarak; eger gene Golden veya Alman Kurdu istotorsaniz once yakininizdaki barinaga bakabilirsiniz barinaklar Golden ve Alman Kurdu dolu. Sahiplendirme ilanlarina da bakin ama size daha rahat kolay olabilir barinak aklinizda bulunsun.

Badems
Badems

12123

Barınak var mı orada bilmiyorum muhtemelen vardır oralara bakın. En kötü ihtimalle nakil parasını ödediğiniz taktirde İstanbul'dan dahi yollanır size. "Nakil parasını karşılamanız koşulu ile"

milodelisi
milodelisi

11213

Bizde sokakta bir labrador var siyah:) Erkek 8-9 yaşında

Barınak var ama malesef bakımsız ve sahipsiz istediğim türler yok malesef. çok kötü koşullarda bakıyorlar almayı düşündüm çok gittim tanıdık bile var ama malesef elllerinde köpe yok. hep salmışlar sahipsiz bırakmışilar. önceden alanlar olmuş onlar bile sahip çıkmamış. bunun hakkında çok haber yaptık tepki gösterdik lakin kimseden ses çıkmadı.. ilginiz için tşk ederim ben ilanlara bi göz atayım...

tika_waylan
tika_waylan

13980

Orman ve Su İsleri Bakanligina sikayet edebilirsiniz. İnsallah ilanlardan bulursunuz genelde nakil ucretini odersiniz o sekilde kopegi getirtirsiniz ayrica İnstagram'da da ucretsiz kopek sahiplendirilen hesaplar car eger burdan bulamazsiniz onlara da goz atin;
https://www.instagram.com/sarisezgi/
https://www.instagram.com/birdestekbinhuzur/


https://www.instagram.com/bnydn/


#satinalmasahiplen #yuvaaraniyor etiketleriyle de arama yapabilirsiniz.

tika_waylan
tika_waylan

13980

Orman ve Su isleri bakanligina barinagi sikayet edebilirsiniz. Yazik o kadar yardim belediye para aliyor ve o canlara sahip cikmak zorunda asilayip kisirlastirip aldigi yere birqkmak hastalari tedavi etmek sahiplendirme yapmalari lazim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 995 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR