Camın Arkasında Can Satılmamalı!!!!!

BENU
BENU

116602 Puan

bir petshop da 6 tane british 6 tane de tür yavru köpek hepsinin durumu içler acısı çok kötü durumdalar taneleri 1.600 ve 1.800 fiyat olarak nerelere başvurabilirim gerçekten aklıma kendi kedilerim geldiginde çok kötü oluyorum torium alışveriş merkezinde ama pek ilgilenen yok bu konularla bazı insanlar onlarında canlı oldugunu düşünemiyor mallesef hayvan satımı yasak diye biliyordum ben ne yapabirilm bu konuda arkadaşlar

14 CEVAP

hazalsenol
hazalsenol

10389

Petshop vitrinleri bana hep idam masası gibi geliyor. İçim acıyor oradaki canları gördükçe ve diyorum içimden hemen satılsın da kurtulsun bu masumlar

Duman14
Duman14

14039

Gerçekten ya hayvanları iyi göstermek için neler yapıyorlar elimde olsa hepsini alıp tedavillerini yaptırıp YAŞAMALARI GEREKTİĞİ GİBİ YAŞAMALARINI sağlayacağım onlarında nefes alan yürüyen canlılar olduğunu unutuyorlar elimden gelebilecek herşeyi yapmaya çalışıyorum ama petshoptaki hayvanlar için bir şey yapamıyorum gidip bakıyorum bazen ne kadar üzgünler içim gidio ya çıldıracak gibi oluyorum görevlileri falan yolasım geliyor size de olmuyor mu? Artık bu konuyla ilgili bir şeyler yapılması gerek bence de anket açabilirsiniz belli bir oy alımını geçince işlem yapılıyor :,)

ilanekle
ilanekle

8389

Bir kac yıl önce petshop a gitmiştim . Daha belkide 1 aylık bir köpek minik bir kafase koyup kenara atmışlardı üstünede kağıttan şeritler ( hani köpeklerin kedilerin altlarına serdikleri kağıtlar) biraz atmışlar zavallının üstünde sinekler ucuyordu minik köpeğin kemikleri gözüküyordu ( çok zayıftı) zar zor nefes alıyordu. Tam anlamadım ama golden retriever cinsiydi. İçim parçalanıp uzaklaştım ordan. Şimdiki aklım olsa önce bir güzel saydırırdım sonra bir kuruş vermeden o köpeği alır veterinere giderdim. Gözlerimin önüne geldikçe sinirlerim geriliyor.

ilanekle
ilanekle

8389

Hasta olmasına rağmen hiç ilgilenmeden kaldırıp atmışlar caniler!!!

ilanekle
ilanekle

8389

Benzer bir olay daha yaşadım geçenlerde. Köpeklerime bisküvi almak için petshopa gitmiştim. Bi 15 tane yavru tavşan minicik paslı bir kafeste . Hava baya sıcaktı zavallılar susamıştı ama 15 tane tavşanın olduğu kafeste bir tane minik bir suluk var hayvanlar su içmek için birbirlerini eziyordu. Petshop sahibine kızdım ve bir suluk daha takmasını söyledim. Ve verdiği cevap kabahatinden ağır " aman onlara bişey olmaz yeter o" dedi.

felisbertaa
felisbertaa

586

:( içler acısı durum çok üzülüyorum bu duruma bilmediğimiz neler var kim bilir

BENU
BENU

116602

En Azından Bazı hala bizim gibi duyarlı insanlar var.

milodelisi
milodelisi

11213

ilk başta hayvan satmak için olan sertifikalarından olup olmadığını sorun. Yoksa sertifikiaları yaptıkları şey kaçaktan satış, polis ile çözebilirsiniz. Ya da Haysev gibi yerlerle iletişime geçin. Yaptıkları çok ama çok yanlış. Doğdukları anda ayırıyorlar annelerinden. Cam fanuslardada oyuncak gib sergilenip satılıyor. İçler acısı cidden.

Gofretsla
Gofretsla

116585

eğer hayvanların sağlık durumu yerindeyse iştah kardeşleriyle oyun oynama insanlara şebeklik yapma:) sıkıntıları yoksa şikayet etmek biraz zor. ama; suları önlerinde yoksa bakıldıkları ortam hijyeniksiz ve pisse hayvanlarda kanlı ishal sakatlık kabızlık gibi durumlar varsa il tarım müdürlüğüne gidip dilekçe veriyorsunuz internette daha detaylısı var

ayselkuss
ayselkuss

942

keşke belirli şartlar sağlanamadığı sürece kimseye seltifika vermeseler. şartlar arasında kafes gibi küçük bir alana değil en az 4 5 metre karelik oyun alanlarında yaşasalar (küçük kediler için)

DogukanA
DogukanA

931

Petshopta canlı hayvan satışı yasaklanmalı.Hükümet üzerine düşen görevi yapmıyor ne pet shoplarda ne barınaklarda ne de sokaklarda hayvanlarımız korunmuyor,açlık ve soğuğa terk ediliyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1158 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR