Sibirya Kurdum Bile Üşümüş

ilanekle
ilanekle

8389 Puan

Bu soğuk kış ayları başladı kedilerimiz köpeklerimiz için sorunlarda beraberinde başladı. Evde kalanlar gene iyi ama bahçede kalan kedi ve köpekler. Başlık size tuhaf geldi dimi. Sabah gördüm bizim manyağı önce bi güzel oynamış sonra üşümüş. Havlama seslerini duyunca hemen koştum, tüylerinin üstü buzlanmış ağlar gibi sesler çıkarıyordu. Hemen eve alıp altına kalın bir halı serdim . Yemeğini ısıtıp verdim . Bizim sibirya kurdu bile böyle üşüyorsa diğer kısa tüylü köpekleri ve bahçede kalan kedileri düşünemiyorum bile. Ne önerirsiniz ? Neler yapabiliriz soğuk havalarda üşümemeleri için?

6 CEVAP

gulseserez
gulseserez

235

sibirya kurtları üşümezler. onlar eksi 30 40lara dayanabilirler ve hatta hava eksili derecelerdeyken daha mutlu olurlar. kar yağdığında bu yüzden çok sevinirler. türkiyede böyle bir köpek beslemeniz yanlış ama onların zaten ana vatanı buzlar ülkesidir. başka bir rahatsızlığı olabilir.

felisbertaa
felisbertaa

586

Bende apartmana almaya çalıyorum yemek ve su verip ama işte insanlar duyarsız şikayetçi olabiliyorlar

Duman14
Duman14

14039

Kapımın önğne kedimin yemeklerinden koyuyorum genellikle üşümemeleri için ağartmana almak isterim ama bizim anlayışsız komşularımız şikayet eder :(

tika_waylan
tika_waylan

13980

Mama koyuyorum ben hatta bugun kendi kedimin mamasindan koyacagim. İmkan yoksa en kotu tavuk bulyonla makarna yapin diyorlar. Biraz ciger var onu hasliyacagim 2 tane de kedi evi yaptim onlari koyuyacagim ama hic kedi yok su an nereye saklandilar bilsem oralara koysam ama goremiyordum simdi koysam mahalleli atarsa ya da karton toplayicilar hep aliyor o yuzden emin olamadim.

ilanekle
ilanekle

8389

Öncelikle ben onu isteğimle satın almadım sokaktan sahiplendim . Bide ben köpeğimle yazları sorun yaşamıyorum bunun nedeni Türkiyedeki sibirya kurtları nın kırmalar mış olması inanın çok araştırdım bu konuyu. Ama yanlış anlamayın sakın ilgi gösterdiğin için teşekkürler gulseserez. Belki sizde fark etmişsinizdir sibirya da yaşayan husky'lerin tüyleri kat kat ama Türkiyedeki bir husky yazın tüyleri oldukça ince ve bazıları oldukça kısa.

ilanekle
ilanekle

8389

Bu arada sokaktakı hayvanlara koyulan yemler sürekli başka insanlar tarafından dökülüyor veya çöpe atılıyor ne yapabilirim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 919 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR