Diş Kaşıntısı

Minelucky
Minelucky

285 Puan

Arkadaşlar merhaba ,


2 aylık labrador cinsi köpeğimin dişleri çok kaşınıyor.Her türlü oyuncağı kemiği aldım ama sürekli paçalarımızı ısırmaya çizmelerimizi kemirmeye çalışıyor.
Bunu yaparken de dişlerini geçirmeye başladı.Can acıtmıyor,can acıtsa bile bu benim için sorun değil ama dişlerini geçiremezse kızıp hırlamaya başlıyor.Sizce bu saldırgan tavır büyüyünce de bu şekilde kalır ve devam eder mi ? kesinlikle benim için sorun değil ben onu her haliyle seviyorum :) ama 10 haneli bahçeli bir sitede oturuyoruz.Site sakinleri büyünce sorun çıkartır diye çok korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım?

4 CEVAP

Minelucky
Minelucky

285

Teşekkür ederim akşam biraz burnunu elledim hoşlanmadı :) kuyruk konusunu yapamıyorum yani ama bakalım biraz bağırıyorum sesimi algılamaya başladı umarım atlatacağız :)

Gofretsla
Gofretsla

116585

her ısırdığında burnuna vurun. kesinlikle dövmek olarak algılamayın yavru köpekler burunlarına dokunulmaktan nefret ederler.ona sütlü kemikler alın. her ısırp kemirdiğinde aferin kızıma/oğluma gibi güzel cümleler kurun,başını sevin.veterinerimiz her ısırdığında kuyruğunu hızlıca çekmemi söylemişti. ve mocha artık beni ısrmıkyor hiç birşeyi ısırmıyor.birde ısırdığında elinizi ağzının içine doğru götürün iyice elinizi ittirin. bir süre sonra bırakacaktır(kesinlikle denediğim ve işe yarayan yöntemler)

Gofretsla
Gofretsla

116585

bu arada dişleri 6 aylığa kdar kaşınacaktır dişleri dökülecektir ben hayla halılardan diş topluyorum mama kabından gerçek dişleri çıkmaya başladı evi süpürdüğümde diş alıyorum tabii biriktiriyorum:)

Gofretsla
Gofretsla

116585

Kolay gelsin:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 712 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR