Diş Kaşıntısı ???

kediaskim
kediaskim

3211 Puan

Kedim 3,5 aylık ve acayip şekilde ısırıyor beni bildiğimiz derinin içine batıyor dişleri. Dişleri kaşiniyor herhalde ? Bu kasimasi için ne yapmamız gerekiyor oyuncağı falan ha mi ? Isirmasinin önüne nasıl geçerim ?

8 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Gofretsla
Burna vurmayı,kuyruğunu çekmeyi siz hayvanın canını acıtmayacak şekilde yapıyor olabilirsiniz ama herkesin hafif anlayışı farklı olduğu için hayvanın canı yanabilir. Cesar Millan köpeğin boynuna iki parmakla dürtmek gibi yöntemler uyguluyordu bu tür durumlar için. Bu yöntemi sizde uygulayabilir ve önerebilirsiniz. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen sizin iyi niyetle söylediğinizi,bir hayvanın canını yakmayacağınızı,yakılmasını istemeyeceğinizi biliyorum sadece bu yöntemler bana yanlış uygulanabilmeye müsait yöntemler olarak göründü.
Forum Sahibi
Bunun faydası olabilir
https://kedilibirhayat.com/2012/04/13/bebek-kedi-annelerinin-dikkatine/

hazalsenol
hazalsenol

10389

Ben misvak vermiştim onu dişleyip duruyordu hem diş sağlığı için de iyi deneyebilirsiniz bu geçici bir durum ama yine de ısırdığında tepkinizi gösterin ki bunu alışkanlık ve oyun haline getirmesin. Bu dönemde biraz iştahları da azalıyor bilginize

kediaskim
kediaskim

3211

Hayır diyorum ona anladığını biliyorum yüzüme baka baka tekrar ısırıyor bizim de 1 tane disimiz döküldü bende koltukta bulmuştum

Gofretsla
Gofretsla

116585

her ısırdığında burnuna vurun. kesinlikle dövmek olarak algılamayın yavru köpekler burunlarına dokunulmaktan nefret ederler.ona sütlü kemikler alın. her ısırp kemirdiğinde aferin kızıma/oğluma gibi güzel cümleler kurun,başını sevin.veterinerimiz her ısırdığında kuyruğunu hızlıca çekmemi söylemişti. ve mocha artık beni ısrmıkyor hiç birşeyi ısırmıyor.birde ısırdığında elinizi ağzının içine doğru götürün iyice elinizi ittirin. bir süre sonra bırakacaktır(kesinlikle denediğim ve işe yarayan yöntemler)


Dün 13:27 patile
Gofretsla Gofretsla
11674


bu arada dişleri 6 aylığa kdar kaşınacaktır dişleri dökülecektir ben hayla halılardan diş topluyorum mama kabından gerçek dişleri çıkmaya başladı evi süpürdüğümde diş alıyorum tabii biriktiriyorum:)

Gofretsla
Gofretsla

116585

Yavru köpekle keşide aynı sayılır

Gofretsla
Gofretsla

116585

Veterinerim söylediği için zaten kafama göre yapmam. Bende işe yarayan yöntemler

Gofretsla
Gofretsla

116585

Oradan şikayet edebilirsiniz:)

Eğer kastı sadece elinize parmaklarınıza ise parmaklarınızı soğana dokundurun ve koklatın ısırmaz o zaman

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3858 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR