Kedim Balkonu Keşfettti, Kapalı Balkonda Yine De Hastalanır Mı?

Slayer5
Slayer5

734 Puan

Merhabalar, 5 aylık cimcime kedim bugün itibariyle balkonu keşfetti. Kış ayı olması sebebiyle şimdiye kadar hiç balkona çıkartmamıştım. Bugün fırsat bulup balkona geçti. Balkonum camla kapalı fakat yine de soğuk oluyor. Kedimse balkondan çıkmak istemiyor. Kapısını açık bırakmama rağmen içeri girmek istemedi. Kedimin balkona geçmesine müsaade etmeli miyim? Yarım saat- 1 saat bile vakit geçirse hastalanabilir diye korkuyorum. Deneyim ve bilgileriniz doğrultusunda beni yönlendirirseniz sevinirim.

5 CEVAP

polo
polo

9117

benim mutfak balkonumda kapalı balkon kapısı hep açık mutfaktaki petek orayıda ısıtıyor tuvaletide orda yerde halı serili serin ama çok soguk degil gider dolaşır tuvaletini yapar tekrar içeri girer ya balkonu ona göre döşeyin halı falan serin yerlere soguk gelecek yerleri kapatın sıcak tutmaya çalışın yada kapısını hiç açmayın direk midelerine vuruyor soguk çünkü....

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Çok fazla orada vakit geçirmesin yeter, ben 1 saatten birşey olacağını sanmıyorum.

sedattkts
sedattkts

630

soğuksa çok fazla zaman geçirmesine izin 1 saatten bir şey olmaz demiş birisi ama her kedinin yapısı farklıdır. bence büyüyünceye kadar riske girmeyin.

kedicigim1054
kedicigim1054

3516

bence kedinizi balkona sokmayın , balkonun kapısını kapatın ve girmesine izin vermeyin derim

balinannesi
balinannesi

938

Benim Bal ımın tuvaleti balkonda bizim balkonda kapalı kendisi 5 aylık çıkar geri gelir arada orda dışaıya bakar ama 1 saat bence durmaz benimki biraz fazla hareketli çok fazla durduğu yerde durmuyo zaten ama ben hiç bi zaman orayı kapatmadım bu yüzden orayı hep biliyordu ve çok fazla merak etmiyor bu yüzden takılıyor arada sırada sizin kediniz belki yeni keşfettiği için çok vakit geçirmek isteyebilir dikkatini svdiği bir oyuncakla çekip balkonda çok fazla vakit geçirmesini önleyebilirsiniz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 936 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR