Kedim Çok Sık İshal Oluyor

sedattkts
sedattkts

630 Puan

Kedim çok sık ishal oluyor. Önce mamadan olabilir dedik ve mamayı değiştirdik. Düzeldi derken tekrar ishal oldu. İki gün sürdü ve düzeldi. Bir hafta sonra tekrar ishal oldu. Veteriner bir sorun gözükmüyor dedi. Aşıları tam, dışarıya da çıkmıyor. Neden olabilir acaba?

5 CEVAP

Gofretsla
Gofretsla

116585

pati kuralı, petinizin yeni mamasına sağlıklı bir şekilde adapte olması için ona zaman tanır. Yeni ve eski mama, aşamalı olarak karıştırılarak sindirim sistemi ve metabolizmanın yeni beslenme modeline uyum sağlaması temel amaçtır.


Veterinerler ve uzmanlarca kabul edilen 7 -10 günlük alışma programı, mama formülleri arasında çok büyük farklar olmadığı takdirde, sağlıklı bir kedi ve köpeğin yeni diyetine alışması için yeterli süredir.


Kedi ve Köpeklerde Mama Değiştirirken 4 Pati Kuralını Unutmayın! https://sevgilikopegim.com/2015/06/23/kedi-ve-kopeklerde-mama-degistirirken-dikkat-edilmesi-gereken-4-pati-kurali/

sedattkts
sedattkts

630

Çok sağolun. Veteriner Royal Canin Gastro Intestinal verdi onu deniyoruz.

Gofretsla
Gofretsla

116585

Öncelikle bunu uyguladınızmı?

sedattkts
sedattkts

630

7 güne yaymadım ama evet aşamalı olarak geçiş yaptık yeni mamaya. Royal canin babycat'i bırakıp pro plan junior a geçtik. 3 gün sürdü geçiş aşaması.

Gofretsla
Gofretsla

116585

Veteriner belki i/D mama verir geçmiş olsun:(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 831 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR