Süt İçirme

Duman14
Duman14

14039 Puan

Arada sırada 1-2 haftada bir falan kedime doğal süt ile hafif suyu karıştırıp veriyorum doğrumudur??? Pek zararını görmedim ama belki ilerde bir şey olabilir diye soruyorum

4 CEVAP

Laktozsuz sütü sulandırıp vermeniz daha sağlıklı olur normal sütlere göre sindirilebilirliği çok çok daha yüksek

doktorgenc
doktorgenc

1258

merhaba, zararı olmaz merak etmeyin. Sadece hastayken vermeyin.

Queeninannesi
Queeninannesi

1353

Kediler sütte bulunan laktozu sindiremezler suyla karıştırıp verirseniz biraz daha hafifler ama hiç vermeseniz daha iyi tabi ki :)

Neussos
Neussos

993

Merhabalar. Normal yağlı inek sütü zararlıdır, bunu zaten biliyorsunuz ki su karıştırarak veriyorsunuz. Fakat şöyle bir durum var ki su karıştırıldığında o sütün vereceği değerin hiçbir anlamı kalmaz. 2 aydan sonra kedinizin alabileceği en iyi sıvı kesinlikle Ph değeri yüksek temiz içme suyudur. Onun dışında süt vermek isterseniz keçi sütü öneririm. Anne sütüne yakın ve zararsızdır. Günlük olanlardan alırsanız çok faydasını görürsünüz. Hasta sokak yavrularını o şekilde kurtardığım, annesini bulamayınca onunla büyüttüğüm çok oldu. Karnını tuttuğunuzda aradaki farkı anlarsınız ve normal süte oranla gaz yapmadığını görürsünüz. Ama benim size önerim süt değil de bağışıklık sistemi arttırıcı ve mesane artı bağırsak düzenleyici prebiyotik ek gıdalar almanız. Kediler en çok bunlardan çekiyor ileride. Çok güzel katkısını görürsünüz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 821 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78129 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR