Lütfen Okuyun !!!

Maskotm
Maskotm

5896 Puan

Az önce yine bir kedinin ölümüne şahit oldum. Tam buraya sahiplendirme ilanına koyacakken. ALLAH rızası için arabası olanlar özellikle ara sokaklarda yavaş geçin. Bunlarda can. Biz bu kadar ilgilenirken şerefsizin birisi hızlıca geçip ezip gidiyor durmuyor bile. Bu kaçıncı artık yüreğimiz kaldırmıyor. Lütfen arabası olanlar yavaş geçin arabası olan eş dostlarınızı uyarın. Bunu ALLAH için yapın. Siz yerde olanlara merhamet edin ki gökte olanda size merhamet etsin. Şimdiden ALLAH razı olsun.

7 CEVAP

ilanekle
ilanekle

8389

Neyinden zevk alıyorlarda ezip ezip gidiyorlar anlamıyorum! Ama şunuda söylemeliyim ki mahalleye kediler üşümesin diye kedi evi koyan geçlere mahallelinin kızıp darp etmeye çalışmasıyla ilgili bir haber vardı ve böyle olayları yaşıyorken sanırım insanların buna dikkat etmesi neredeyse imkansız gözüküyor. Bazen diyorum keşke şu dünyayı kediler veya köpekler falan yönetseydi belki daha iyi bir yer olurdu burası.

Duman14
Duman14

14039

Onları da bir tır ezsse geberirken de kimse bakmasa ona napar acaba

Canimmecnun
Canimmecnun

232

Kesinlikle sizlere katiliyorum benim kaldigim ildede bu tarz sıkintilar var sokaktaki hayvanlar icin kapta yemek koydugumuz da bile kavga cıkartanlar var artik ben bu insanlara diyecek birsey bulamıyorum

Maskotm
Maskotm

5896

Az önce maskot ismini verdiğim kedide ezildi. Artık söyleyecek söz kalmadı. Bütün hayvanseverlerden yardım isteyip belediyenin kapısına dayanıcam kasis mi yaparlar ne yaparlarsa yapsınlar artık bu sokağa. Bugün bu ikinci. Ve benim kedim canım öldü. Bundan sonra asla böyle birşeye müsade etmiycem.

sedattkts
sedattkts

630

Forumdaki en faydalı başlık bu olsa gerek. Sabahları arabayı çalıştırmadan önce kaputa bir iki kere vurmayı da unutmamak lazım.

Mamyhilal
Mamyhilal

3396

Bizim burdada evler bahçeli kapılarının önünden kedi geciyor sürekli diye gizlice zehir koyuyorlardı ama şikayet edip ceza verildi artık olmuyor şükür. Her kez sevmeyebilir ama zarar veremez hiç kimse!!!!

Maskotm
Maskotm

5896

O haberi bende izledim ve hayretler içinde kaldım. Kendin yapmıyorsun eyvallah ama yapana ne mani oluyorsun. Hiçmi vicdanı yok bunların. İnsan müsfetteleri. Biz sahip çıkıyoruz ama çıkamadıklarımız da olacak tabiki sadece duyarlı olsalar bari hiçbişey yapmasalar bile dikkat etseler. İnsanın içi sızlıyor onlar nasıl böyle umursamaz oluyorlar aklım mantığım almıyor. Acısı çıkar bunların elbet yaradan görüyor..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 801 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 10 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR