Kedim Kustu

zeyneppppp
zeyneppppp

166 Puan

Kedim 6 aylık dişi ona her akşam wiskasın kuru mamasıyla karışık yaş mamasını veriyorum. Fakat kedim yine her akşam olduğu gibi yedikten sonra, yediklerini yere kusmuş. Napabilirim? ve sizce neden olmuş olabilir?

5 CEVAP

zehraaozlu
zehraaozlu

4497

Whiskas çok sağlıksız bir mama, uzun vadede ciddi sorunlara yol açıyor. Ufak bir araştırmayla bağışıklığını kuvvetlendirecek sağlıklı bir mama bulabilirsin, ama devam etmeni kesinlikle önermiyorum :)

Kedi kusması aşırı derece olmadığı sürece normaldir kendini temizlerken yuttuğu tüyleri atıyor dur fakat kedi birkaç gündür tuvalete çıkamıyor sa iyi bir mama kullanılmıyorsa veya evde herhangi bir şey yutmuş sa kusma görülebilir ben de buna benzer bir şey yaşadım kedim üst üste 4 kere kusunca veterinere götürdüm röntgen çekildi midesinde bir şey çıkmamasına rağmen bağırsaklarının dolu olduğu görüldü o süreçte birkaç gün ıslak mama ve macun kullandık ilerki günlerde kusmaya devam edince yine veterinere götürdük ve beş gün boyunca şurup kullandık veterinere götürmeden bir gün önce kedim yuttuğu lastik parçasını kusarak çıkarmıştı şurup kullanımı bittikten sonra ve lastik çıktıktan sonra bir daha Kusma olayı gerçekleşmedi size tavsiyem en kısa zamanda bir veterinere götürünüz Çünkü bir şey yemiş olabilir veya tuvalet konusunda zorlanıyor olabilir veteriner yapmanız gereken şeyleri söyleyecektir ama bence mutlaka kaliteli bir mama kullanılması gerekmektedir.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Kusma hakkında bilgim yok ama kullandığımız marka korkunç bir markadır. Her turlu hastalığa sebep olabilir.
Kesinlikle markette satılan hiç bir mamayı kullanmayın. Bütçenizi söylerseniz yardımcı olmak isterim

Duman14
Duman14

14039

6 aylık bir kediye tavsiyem en az 2 haftada veya 1 haftada bir yaş mama ziyafeti çekmesidir onun dışında kuru mama yemeli whiskas en sağlıksız mamalardan kediler çok sever ama sağlıksızdır bütçeniz iyiyse acana alın kuru mamayı ama bozita da kullanabilirsiniz yaş mama olarak royal canin önerebilirim ama bazı mamalar kedilerin sağlık durumuna göre değişiyor kedinizin bir hastalığı varsa veterinere danışarak alın ama yaş mamayı sık sık vermeyin bir de whiskas asla

rnt
rnt

5741

Kediler genel olarak parazit yüzünden kusarlar. iç ve dış parazit aşılarını kontrol ederseniz sonra da mamayı değiştirebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 830 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR