Çok Acil!!!!

Goupe
Goupe

114799 Puan

Arkadaşlar kedim dün ağzından birşeyler çıkarmaya çalışıyordu bugün beyaz ve köpüklü kustu. Gençlik hastalığı dedikleri şey olabilir mi veya kuduz olabilir mi ? Bana bulaşırmı? Enerjisi yerinde kakası normal yemeğini yiyor.

4 CEVAP

Blackone
Blackone

2633

Veteriner hekime götürün bizler yardımcı olamayız ki:(

burtex
burtex

2320

tam kesin bundandır diyemem ama yediği bişey de dokunmuş olabilir bazen ben mayısa yaş mama verdiğimde oda kusuyor bu öyle bişey olabilir bide tüy yumağı gibi bişey de çıkarmış olabilir yani onun için ama birinci önceliğiniz veteriner olmalı

Goupe
Goupe

114799

Kusura bakmayın arkadaşlar ben tecrübesiz olduğum için panik yapmışım. Yuttuğu tüyleri çıkartıyormuş ve benim ot vermem gerekiyormuş.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Tüy yumakları için kedi çimi ve malt kullanılır. Kedi çimi tüy yumaklarını kusmalarını sağlar. Kusmak kediler için özellikle yavru kediler için acı verici ve rahatsız edici bir şeydir. Malt macunu ise tüy yumuklarını rahat bir şekilde dışkıdan atılmasını sağlar,sindirim sistemine iyi gelir gelir. Yani en iyi tercih malt macunu kullanmaktır. Marka olarak Gimcat ve Trixie ve Bio Pet Active önerebilirim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 685 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR