Kedimin Sağ Bacağında Aksama

Neussos
Neussos

993 Puan

İkinci minik kedimi sahipleneli 2 hafta gibi bir süre oldu. Bugün her şey iyiydi. Öğlene doğru iş görüşmesine gittim ve ancak akşam 20:30 gibi eve gelebildim. Geldiğimde miniğim uyuyordu. Büyük kedim ayaktaydı. Miniğin durumu iyi mi, kontrol etmek istedim. Yattığı yerden kaldırıp yere koydum. Böyle sahurda uyanınca sersemleşirsin kendine gelmek için yatağa oturup beklersin ya, aynı öyle oturdu kaldı; gözler yumuk bir biçimde. Sonrasında büyük kedim oynamak için onun etrafında dolandı kaçtı, bizimki yürümeye başlayınca fark ettim sağ bacağına düzgün basamadığını. Her yere baktım bir şey mi düşmüş diye, öyle bir durum yok. Etrafı da toplu tutarım aslında kaza olmasın diye. Bir şekilde düşmüş sanırım; çok sarsaktır, sakardır. Patisine dokununca bir sorun yok ama popo kısmına doğru baldırına dokununca acıyla miyavlıyor bebeğim. Üzerine de basıyor hafif, öyle kaldırmıyor tamamen. Yarın sabahtan veterinere götüreceğim ama mama yemiyor su içmiyor. Uyuyor hep. Pek bir telaşlandım. Sabah oysa ki çok güzel yiyip, içiyor ve oynuyordu. Bu durumu yaşayan var mı?

7 CEVAP

Shewky
Shewky

1018

Geçmiş olsun :)

Merhaba benim kizim da böyle ama aksama yok sadece bacağında. Ishal var mi sizde de tuvalet durumu rengi idrari vs bunlar nasıl? Agzina yemek vermeye çalıştınız mi

Neussos
Neussos

993

Yok benim minnoşun ishal falan gibi durumları düzeldi 3 gün önce. Yemek yemesi de iyiydi. Bir problem yoktu bu aksamaya kadar. Çok oynuyordu sabah. Kesin oyun oynarken incitti bacağını. Ağzına yemek vermeye çalıştım ama hiç istemiyor. Çiş veya kaka sorunu da yok. Hatta oynayası var yattığı yerde oyuncağıyla oynuyor. Ama kalkmıyor.

Neussos
Neussos

993

Güncelleme: Mamayı kabından çıkarıp yattığı yere koydum, yiyor şu an güzelce.

Shewky
Shewky

1018

Röntgen çektirmek gerekli diye düşünüyorum. Oynarken bir yerlere kıstırmış olabilir.

Neussos
Neussos

993

Veterinere gittik. İncinmeymiş. Bu halsizlik ve iştahsızlık da diş çıkardığı içinmiş. Onun dışında iyi bir problemi yok, çok şükür.

Neussos
Neussos

993

Çok çok teşekkürler. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 800 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77421 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR