Köpeğimin Tüyleri Neden Dökülüyor

teddyyy
teddyyy

330 Puan

Köpek şu an 2 aylık ve tüğleri normalden biraz fazla dökülüyor yemek olarak royal canin kuru mamasını yiyoruz ve düzenli olarak fırçalıyoruz nedeni nedir ?

5 CEVAP

Gofretsla
Gofretsla

116585

ROYAL CANİN kalitesizdir lütfen mamanizi kullanmayı acilen bırakın
Furminatör tarak öneririm

JonkiLife
JonkiLife

1903

2 aylık diyorsunuz bırakında döksün gelişim çağında 1 yaşına kadar döker ondan sonra hafifler tüylü hayvanlar sonuçda her türlü öylede böylede o tüyü dökücek. N&D maması kullanın. On numara 5 yıldız kim ne derse desin. Bide DF-Biotin oral tablet olanı var bunlardanda verin. Vitamin Şart.

JonkiLife
JonkiLife

1903

Düzenli duş aldırın düzenli fırçalayın tüylerine fön çekin sağlam kurulayın her yıkamadan sonra kuruladığınız havluyu yıkayın tekrar aynı havluyla kurulamayın. Az önce yazdığım gibi mama ve vitamin düzenli yıkama ve düzenli tarama hatta fön çekme emin olun azalıcaktır. isterseniz söylediğim isimleri veterine sorup teyit ettirebilirsiniz..

teddyyy
teddyyy

330

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim :)
Vitamin ve fönü deniyicem ☺

Elviss
Elviss

2693

köpeğim yok ama kedimden yola çıkarak söylemem de farklılık yoktur herhalde mevsimsel geçiş dönemlerinde benim de kedim çok fazla tüy döküyor ondan olabilir ya da strese girdiyse ondan da oluyor olabilir beslenmede çok önemli tabi bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 996 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR