Gözümün Önünde İşkence Acil Yardım

ilanekle
ilanekle

8389 Puan

Saygı değer hayvanseverler. karşı komşumuz av için kullandığı bir köpek var. Hayvan yılda bir veya iki kere dışarı çıkıyor. Gün içinde sabahtan aksama kadar yalnız kalıyor. Tek aktivitesi av arada bir ava gidiyor. Şimdiye kadar göz yummuştum çünkü sözde sahibi onu çok seviyormuş. Ama geçen yıl (bu köpeğin yanında bir köpek daha vardı) o öldü ve bu zavallı aylardır ağlıyor bi duysanız oturur ağlarsınız . Neyse sahibinin karısıyla biraz konuştuk. Neler öğrendik neler. Meyersek bu zavvallıya bazen ELEKTİRİKLİ tasma takıyorlarmış yerinden kıpırdıyamıyomuş. Bide bunu nasıl anlatabiliyor merak ediyorum. Küçük kızları bizim köpekleri bir ara seviyordu onunlada konuştuk bu köpekleri çiflestirip yavrulatıyorlarmış (sürekli). Ne yapmalıyız? Nasıl yapmalıyız? Nereye basvurmalıyız? Bizi çok iyi tanıyorlar bizim köpeklerimizinde başı derde girermi? Kadınla konuşmaya çalışıcaz biz.

36 CEVAP

Duman14
Duman14

14039

Yasal açıdan sorun olmasa kaçırın köpeği dicem ne biçim bir vahşet bu ya

ilanekle
ilanekle

8389

Bu arada bir daha köpek alırlarsa kesin sikayet edicem bunu onlarada söyledim.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Change.org da imza kampanyası açmanızın yararı olur belki

ilanekle
ilanekle

8389

Sizin gibi hayvanseverlerin varlığı insanlara umut veriyor. Hepinizden çok teşekkür ederim. Evet imza kampanyası hiç aklıma gelmemişti. Dediğim gibi cumartesi biri gelip alıcakmış köpeği o zamana kadar izin verdim ama o köpek orada kalırsa veya onun yerine baska köpek alırlarsa her türlü yola başvuracağım! Kendilerinede şikayet edeceğimi söyledim.
Tüm yardımlarınız için köpeğin adına teşekkür ederim.

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Allah onların belasını versin pislik lanet insanlar güçleri masum canlara mı yetiyor !!!! Maalesef belediyeye şikayet edersiniz en fazla :(( off çok kötü bir durum

Queeninannesi
Queeninannesi

1353

Evet belediyeye etsenizde en fazla ellerinden alcaklar ya barınakta sürünecek hayvan ya da sokağa bırakıcaklar :( bişey değişmez yani

ilanekle
ilanekle

8389

Bende çok isterdim o köpeği kaçırmayı. Hiç değilse adam gibi bakacak birini bulabilirdim. Ama yapacak tek şey kadını uyarmak olucak.

ilanekle
ilanekle

8389

Bide yani köpek öyle bir sey ki küçük cocukları geçen yaz gezdirdiğini gördüm sahibini hiç çekiştirmiyor yaa.

Kaneki_KEN
Kaneki_KEN

748

Belki imza falan toplayıp köpeği ellerinden alabilirsiniz(pek zahmetli biliyorum) daha sonra ise sahiplendirme yapmaya çalışabilirsiniz ya da herkesin dediği gibi belediyeye şikayette bulunun.Gerçekten böyle insan dışı varlıkların olması çok sinir bozucu.Boş şans size.

Pativer
Pativer

1978

SAHİBİNİ İKNA ET KÖPEĞE BAŞKA YUVA BULMASI İÇİN PETLEBİDEN BAHSET ... SESSİZ KALMAMALIYIZ KÖPEĞE ELİNDEN GELDİKÇE YARDIM ET... HATTA MÜMKÜNSE KÖPEĞİ SEN YÜRÜYÜŞE ÇIKARTABİLİRSİN :( YA BENCE BELEDİYEYE şikayet et...

Queeninannesi
Queeninannesi

1353

En fazla belediyenize şikayet edebilirsiniz onlarda ilgilenirlermi bilemiyorum :( içler acısı bir durum

ilanekle
ilanekle

8389

Belediyeye sikayet etmeyede gönlüm razı olmaz çünkü köpek ya sokağa düşer yada uyutulur. Hiç mi yolu yok bunun.

ilanekle
ilanekle

8389

Tamam ben biraz düşünüceğim bu konuyu. Bu belediyeye şikayet etmeyide hiç istemiyorum. Kliniklerine gitmiştim minicik köpeği kapıdan içeri sokmamışlardı.

Puppy730
Puppy730

112805

Haysev, Haytap gibi derneklere şikayet edin mutlaka.

ilanekle
ilanekle

8389

Sahibiyle az önce karşılaştım. Çok havlıyor diye birine verceklermiş . Bu cumartesi biri gelip alıyormuş. İnşallah kendileri gibi bir pisliğe gitmezler. İlginiz için tüm hayvan sever arkadaslara teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2183 Görüntüleme
  • 36 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR