Çok Erken Kalkan Kedim Beni De Uyandırıyor.

ESMelek_PRO
ESMelek_PRO

831 Puan

Kedim normalde akşam biz uyanıkken uyuyor. Bende gece bizi uyandırmasın diye oyun oynatıp yorulmasını istediğim halde olmuyor. Gece sürekli evde dolaşıyor bir zaman sonra uykusu geliyor uyuyor uykusu çok kısa sürüyor. Sabah 4.30 gibi uyanıyor uyanır uyanmaz yatağıma çıkıp tepiniyo, zıplıyo, daha doğrusu bana kitleniyo ve bana zıplıyo yani amacı beni uyandırmak gibi. Zaten hemen utanıyorum. Neyse bu normal mi? Yoksa zaman sorunu mu var?

11 CEVAP

ESMelek_PRO
ESMelek_PRO

831

Beni uyandırdıktan sonra yanıma yatıyo. Ben uyursam uyanıyo. Ben kalkarsam uyuyo. Yalnız da yatamıyo.

Pandalive
Pandalive

597

Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum

Pandalive
Pandalive

597

Ayaklarıma saldiriyor

Pandalive
Pandalive

597

Yuzume atliyor

burtex
burtex

2320

kediler gün içinde çok fazla uyuyolar genlede benimkiler ben uyuduktansonra bütün gece koşturuyolar bence gayet normal

polo
polo

9117

ahah daha önce bende açtım böyle bir soru çalar saat gibi hergün aynı saatte tepemde resmen psikolojik baskı yapıyor ben uyanana kadar ama alıştım artık çok erkense azıcık kaşıyorum boynunu yüzünü uyuyor tekrar aslında son zamanlarda 09.00 da başlıyor 09.40ta bitiriyor çünkü ben uyanıyorum kızamıyorum çünkü sayesinde hayatım düzene girdi bi kaç kez kapıyı kapatmayı denedim ama daha fena oldu o kapı açılana kadar ev yanıyormuş gibi bagırıyor gelsin tepinsin üstümde ama bagırmasın razıyım...

Duman14
Duman14

14039

Size bir şey diyeyimmi keşke bana gelse kedim uyanıyo ama kapıların önünde tepiniyo bizimde ışık sansörü var habire açılıyo ses çıkıyo ama yanımıza gelmiyo beni sevdiğini göstersin istiyorum ama manyak kedi yaklaşmıyo bile :D

ESMelek_PRO
ESMelek_PRO

831

Ama çok güzel birşey ama saat 4.00 da kalkıyo. Fazla erken kalkıyo. Ama evet ben uyanınca boynunu kaşıyorum hem uyuyo. 1 saat sonra uyanıp kendini temizliyo. Rutin oldu artık 2 haftadır aynı şey. :)

ESMelek_PRO
ESMelek_PRO

831

Tamam

ESMelek_PRO
ESMelek_PRO

831

:))

6.30da kalkıyor önce patileriyle yüzüme dokunuyo bıyıklarını falan değdiriyor yüzüme uyandığımdan emin olduktan sonra başlıyo ellerimi ısırmaya, yorganın altına girdikçe o da giriyor ayaklarıma da dalıyor. Sonra yataktan yere bıraktıkça artık pes edip uyuyor sonrasında ama 9.30 da yine kalkıyor. Ben böyle 12.30-13-00’a kadar yorgun olarak kalkıyorum. Ne yapmam lazım mamasını da koyuyorum oyuncakları da var????

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5559 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR