Bitkisel Tarif?

Merhaba
Müzik 3-4 aylık bir sokak köpeği ilk geldiğinde taste of the wild ile besledim. 1 aylıkken sokakta buldum şu ana kadar 4-5kilo mama bitirdi benim evimde birsuru hayvan var ve kedimle köpeğimi BOZİTA ile besliyorum 2 yıldır. İkiside yetişkin neyse müzik towu çok beğendi sonra BOZİTA aldım ona ayrı bir paket. Aldıktan 2. Gün sonra( mamayı) yıkadım müziği çünkü her yeri çiş oldu her şeyini eksiksiz aldım ama kuru şampuan almamışım.
Müzik her banyoya girdiğinde kusuyor zaten 3 kez banyo yaptı geldiğinde hep usutuyor veterinere sordum üşüttüğünü söyledi. Yarın kuşlarda ilaç yazacak antibiyotik n şu an aşırı iştahsızlık yaşıyor çok fazla kustu ve halsiz:( mamayı bugün hep sıcak suyla şişirip kaşık kaşık yedirdim. İştah açıcı önerileriniz var mı? Ya da bitkisel tarifleriniz? Yardımlarınıza ihtiyacım var:(


3 CEVAP

yasement
yasement

119858

Tavuk et vs varsa evde deneyebilirsiniz haslayip. Yogurt da kusmayi azaltir. Ustteki yorumu da sikayet edin derim.

patili
patili

120470

köpeğinize mamayı bir anda değiştirdiyseniz -ki bozita gibi berbat bir mama vermişsiniz- bu sebeple midesi bozulmuştur. köpeğinizi bu kadar sık yıkamanız da hasta oldugu halde(!) zaten midesi hastayken yıkamanız yani cok yanlış. yogurt verin bir kaşık kadar. derhal bu işten iyi anlayan bir veterinere götürün. veterinerinize hiç güvenemedim. hemen bir kan tahlili yaptırın, hemogram cok pahalı da değil.viral(ölümcül) bir hastalık mı va anlamanız açısından.değilse sadece üşütmüştür. bagışıklık güçlendirici C vitamini ve veterinerin vereceği ilaçları kullanın düzenli. bir daha da hayvanı sık sık yıkamayın. o kötü mamadan da daha vermeyin. mama değişikliğini bir anda yapmayın. tekrar tekrar yazıyorum inşallah yavru iyileşir düzelir bir an önce.

Gofretsla2
Gofretsla2

2725

Daha iyi bir dille söyleyebilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 818 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR