Evcil Hayvan Uluslararası Seyahat

elifbasmanav
elifbasmanav

2122 Puan

Merhaba! Ben yaklaşık iki ay kadar önce neredeyse yetişkin, sarmal bir kedi sahiplendim. Ailemle yaşıyorum ama evde benden başka kediyle ilgilenecek kimse yok. Önümüzdeki eylül ayında İspanya'ya taşınacağım. Gerekli aşı gibi konuları araştırdım ama genel anlamda toplam giderlerim konusunda bir hesap çıkarmakta zorlamıyorum. Bu konuda deneyimi olan hayvanseverler benimle paylaşır da memnun olurum. Uçak masrafı ne olur, uçak için uygun bir taşıma aracını ne kadara bulabilirim...vs gibi konularda yardımınıza ihtiyacım var.

12 CEVAP

elifbasmanav
elifbasmanav

2122

Cevaplayan herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten gözümde büyümüş, oldukça kolay bir işlem gibi gözüküyor. Yavrumu yanıma alabileceğim için gerçekten mutluyum. Tekrar tekrar ilginiz için teşekkürler.

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Mutlaka sağlık karnesi yanında olsun zaten 7 kilo altında olanlar sahibinin yanında seyahat ediyor...kedi çantası zaten veteriner hekime giderken koyduğumuz çanta onunla getirebilirsiniz içine yumuşak polar üstüne de hasta bezi yayabilirsiniz iyi yolculuklar

Badems
Badems

12123

Tasima araci derken neyden bahsettiginizi anlamadim, kedinizin normal tasima cantasiyla seyahat edeceksiniz. Butun asilarinin yapilmis olmasi gerekiyor. Ucreti de 70 dolar yurtdisi icin bu

ilanekle
ilanekle

8389

7 kilonun altındaki evcil hayvanlar sahiplerinin yanında oluyor haberiniz olsun. Bide bazen uçak yolculuğu öncesi uyuşturucu iğne yapabiliyorlar eğer kediniz yavruysa yaptırmayın kaldıramaz o aşıyı. Bide olur da bagaja koyarlarsa zavallı orada donarak ölebilir. Benim bildiklerim bunlar haberdar etmek istedim.

ilanekle
ilanekle

8389

Bide aşı karnesi olmayan kedi ve köpekleri kabul etmiyorlar aşı karnenizle gidin.

ilanekle
ilanekle

8389

Taşıma çantaları 15 lira kediler için. İçine onu sıcak tutucak şeyler koymanız gerekebilir.

elifbasmanav
elifbasmanav

2122

Standart bir taşıma kafesi uçak için yeterli olacak mıdır?

ilanekle
ilanekle

8389

Tabiki yeterli olur. Zaten kafes çok büyük olursa kedicik o kadar zor ısınır. Bide zaten kendi boyuna uygun olması kediyi güven hissi verir. Herkes bilir ki kediler sığabildikleri dar yerlerde güvende hisseder.

ilanekle
ilanekle

8389

Ama siz kedini kesinlikle bagajda durmasına izin vermeyin yanınıza alın. Çok üşüyüp zarar Görmesin yavrucak.

Duman14
Duman14

14039

Taşıma kabının içine bebekler ve hastalar için olan bezlerden koyun yanınızada alın tuvaletini yaparsa dğeiştirip yenisini koyarsınız umarım kedicik strese girmez yolculukları pek sevmezler ya veterinere bile giderken miyav miyav miyav başımı şişiriyor :))

elifbasmanav
elifbasmanav

2122

Hardal da taşıma kabından fazla hoşlanmıyor. Ama bakalım belki şehirlerarası bir kaç seyahat yaparız alışma için. Zamanımız var. Bebek bezi fikri için teşekkürler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1184 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR