Kedi Otu

Timewyrm
Timewyrm

1472 Puan

Kedinize hiç kedi otu aldınız mı ? nasıl etkileri oluyor.Ben de kendi kedime almak istiyorum

13 CEVAP

pamuk18pamuk
pamuk18pamuk

13496

Ben daha önce kullanmadım ama tüy yumaklarını bağırsaklarından atmasına ve sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcı oluyor sanırım ama siz yinede araştırın

Eğer tüy sorunu için falan istiyorsanız kedi otuna hiç bulaşmayın çünkü yemeleri de zor oluyor ince olduğu için onun yerine buğday cimlendirebilirsiniz hem hiç maliyeti yok hemde kedi için daha rahat.

fatmatina
fatmatina

10460

Bence de her kedi sevmiyor bizzat deneyimledim yavruyken kedi otunun yoğun olduğu bir diş kaşıma oyuncağı almıştım ne tepki verecek diye yanına koydum şöyle bir kokladı sonra üstüne toprak atma hareketini yaptı bildiğiniz gömmek istedi:)kakası kadar kötü koktuğunu hatta kakası olduğunu ima etti resmen:)))daha sonra tekrar kedi otlu oyuncak denemedim daha hafif kokan kedi otlu oyuncaklar aldım ama ben de tekrar denemek istiyorum hala aynı tepkide mi diye.Anlayacağınız her kedi aynı tepkiyi vermiyor bazıları çıldırıyor acayip hareketler yapıyor bazıları da benimki gibi gömmek istiyor:)denemeden bilemezsiniz.

fuattt
fuattt

1714

kedi otunun kokusu kediyi cezbediyormuş. tırmalama tahtasına yatağına felan alışması için kullanılıyor. ama benim kedim hiç oralı olmadı.

fuattt
fuattt

1714

bence kedi çiminden değil kedi otundan bahsediyor soran arkadaş şu kokusu kedileri deli eden ot :)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Kedi otu hakkında çok önceden bağımlılık yapıyor diye duymuştum ve beni çok korkutmuştu. Sonra bağımlılık yapmıyor dendi.
Kedi otunu her kedi sevmiyor ve kedi otundan etkilenme durumu genetik diye okumuştum. Yani kedinizin babası veya annesi kedi otuna duyarlıysa sizin kediniz de büyük ihtimalle duyarlıdır. Ben kedi otu içeren bir oyuncak alıp denemek istiyorum.
Konu kedi çimi değilmiş fakat şunu söylemek istiyorum. Kedi çimi kedinin yuttuğu tüyleri kusarak çıkarmasını sağlıyor ve özellikle yavru kediler için kusmak iyi değil ve canları acıyor. Bunun yerine malt macunları kullanmak çok daha iyi. Kolayca dışkı yoluyla tüy yumaklarının atımını sağlıyor ve bağırsaklara ve sindirime yararlı bir ürün.
Bence 1 yılı aşkın kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadık. Kediniz uzun tüylü ise daha çok vermeniz gerekiyor birde.

Timewyrm
Timewyrm

1472

Tamamdir ben de oyuncagindan denerim olmadi.kedi cimide yetisiyormus sanirim ustunde yatmayi falan seviyorlarmis diye biliyorumm

Timewyrm
Timewyrm

1472

o kedi çimi sanırım catnip diye bir şey duydum ama onu merak ediyorum

Timewyrm
Timewyrm

1472

tamamdır teşekkür ederim :) ben bakayım duruma göre

Timewyrm
Timewyrm

1472

evet ondan bahsediyorum baya merak ettim acıkcası bir zararı var mı ? hoşlanıyorlar sanırım catnipten

Timewyrm
Timewyrm

1472

Tamamdir ben de oyuncagindan denerim olmadi.kedi cimide yetisiyormus sanirim ustunde yatmayi falan seviyorlarmis diye biliyorumm

aycacetin2472
aycacetin2472

13340

Bn denemek icin otlu oyuncak almistim yuzune bakmadi

Timewyrm
Timewyrm

1472

aaa ben de bir deneyim teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1237 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR