Lavital

lrn123
lrn123

226 Puan

4 aylik yavru beagle kopegim var lavital maxi puppy aldim sizce iyi bir mama mi

9 CEVAP

Katılıyorum kalitesiz bir mama kullanmayım derim.özellikle gelişim döneminde en ama en önemli şey beslenme bu konuya aşırı hassasiyet göstermelisiniz ki dostunuz hayat kalitesi o derecede artsın. ileride karşılaşmanız mümkün sorunlara mahal kalmasın, damar tıkanıklığı vs gibi. Bozita kullanmanızı öneririm.

Yavru_kedii
Yavru_kedii

11361

İbisaski
Her kedi ve köpeğe her mama yaramaz ki:) Daha önce 5 yaşında ölen köpeğime GOLOSİ Türkiye'ye geldiğinden beri kullandım ve çok iyi sonuçlar aldım sınıf arkadaşım kedisini 1 ay GOLOSİ kullanmış derisi falan mahvolmuş hayvancağızın:(
Şimdi N&D kullanıyor geçti neyseki iyi bir mama yani aynı BRİT CARE tahılsız ve profine gibi hatta biraz daha üstün kötü sonuçlar alırsanız değiştirin ama almazsanız kullanabilirsiniz:) Hayatta birşeyi denemeden asla on yargıyla yaklaşmamalı,ve insanları yanlış bilgilendirmemeliyiz:)

Master_Star
Master_Star

2053

Hayır aşırı kalitesiz içeriği kötü kese almadan önce danissaydiniz

evet yukarıda sayılan mamalarda bir alternatif özellikle bozita ama daha uygun fiyatlı fakat kaliteli bir mama arıyorsanız Golosi'yi tek geçerim fiyatına göre çok iyi bir mama.

senemkaraca
senemkaraca

2068

kaliteli mama almak lazım siz hiç çürük bir domates yermisiniz yada bir elmanın içinde kurt düşünün o elmadan ısırır mısınız? oda sizin gibi bir canlı.biraz mantıklı düşünebilirsiniz. o hayvancağız derdini sıkıntısını anlatamaz.

ibisaski
ibisaski

1145

Teşekkürler :))

Puppy730
Puppy730

112805

Protein oranı ne düşük ne de fazla olan tahılsız yavru köpek maması Now Fresh kullanmanızı tavsiye ederim. 11.3 kilogramı 217 lira. Ama alabilirim diyorsanız Orijen, N&D, Acana, Wildfield.

ibisaski
ibisaski

1145

golosi mama yi onermisiniz bende 1 aydır kullanıyorum memnunum bir sıkıntı yok fakat almadan önce araştırırken iyi olduğunu söyleyenler yanında kötü diyende çok mamaya O yüzden içim pek rahat değil ne yazık ki daha pahali mamalar da alamam sormak istedim size de iyi bir mama olduğuna eminsiniz değil mi sizde kullandiniz mi :) @senemalacadağ

Yavru_kedii
Yavru_kedii

11361

:D:D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 897 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR