Yavru Kedi Bakımı

mervecem
mervecem

836 Puan

KEDİLER İLE İLGİLİ AKLINIZA TAKILAN HER SORU İÇİN CEVABINI BULABİLCEĞİNİZ YAVRU KEDİ BAKIMI, ALIŞVERİŞ VE KUTU AÇILIMI VİDEOLARI İÇİN BİR YOUTUBE KANALI LİNKİ ARKADAŞLAR;
https://www.youtube.com/channel/UCOSD8JvQXX71WVyhLAE7dfQ?spfreload=10


YOUTUBE: PME VLOG

5 CEVAP

aycacetin2472
aycacetin2472

13340

Evet sizi izliyorum videolarınızı guzel dvm edin:)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bende videoları izledim. Birkaç öneride bulanacağım. Mama olarak RC'den Acana'ya geçmeniz çok iyi olmuş. Acana dışında uygun fiyatlı az tahıllı mama olarak RC önermeniz pek doğru değil.RC 'de bolca tahıl vardır.
Az tahıllı ve Acana gibi tahılsız mamalara göre uygun fiyatlı olarak Brit care(tahıllı formüllerinde sadece pirinç var) N&D düşük tahıllı ve Hills ideal balance tahıllı önerebilirsiniz.
Tahılsız olarak Brit care 'in tahılsız formülleri diğer tahılsız mamalardan daha uygun.
Yaş mama olarak RC'de Felix te aynı bence. Brit Care,Schesir,Gimcat,Animonda Carny Ocean gibi markalar çok daha kaliteli.
Silika kedi kumları kanserojen madde bulundurur. Bunun yerine doğal topaklanan kum ,emici kum(sadece sanicat) veya çam peleti kullanmanız çok daha iyi olur.
Birde yanlış görmediysem mama kaseniz ikili plastik mama kabı. Plastikte çok fazla bakteri ürer. Bunu yerine porselen veya metal kap kullanmanız çok daha iyi olur. Ben tercihen su için ayrı mama için ayrı tekli kabı öneririm. Kedilerin suyu mamadan ne kadar uzak olursa o kadar su içtiklerini,birbirlerine yakın olmamaları gerektiğini ve su içerken mamaya sıçrayıp mamanı bozulmasına sebep olduğunu okumuştum.
Bence mavi tasma çok güzel oldu ve o minik tarağı ben özellikle almıştım. Kedim taranmaktan hoşlanmayan bir kedi olduğu için küçük olursa izin verir ve korkmaz diye düşünüp almıştım. Çok işe yaradı.
Son olarak kediniz çok tatlı ve siz gerçekten güzel video sunuyorsunuz:)

mervecem
mervecem

836

EĞLENCE, KEDİ İÇERİKLİ VİDEOLARIMIZI İZLEYİP BİZE BİR ŞANS VERMEK İÇİN LÜTFEN KANALIMIZI ZİYARET EDİN!


BU KEZ KEDİ MAMASI YEDİK!

mervecem
mervecem

836

dollfacepersian güzel yorumların için teşekkürler, şunu belirtmek isterim ki biz "en iyisi bizim dediğimiz" gibi bir iddiada bulunmadan yalnızca kendi tecrübelerimizi anlattık. Silika kumda da, çoğu izleyice de ailesiyle kalıyor ve en büyük sorunlardan biri koku. Biz bunun nasıl çözüleceğini anlattık ve çam peletini asla önermiyorum tavşanım varken bile berbat kokuyordu. Dediğim gibi dediğimiz her şey mükemmel doğru gibi bir iddiada değiliz, RC kullandık memnunuz dedik, tahıl hakkında konuştuk ama bunlar sadece bizim düşüncelerimiz.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Tabi,o şekilde bir idaa da bulunmadığınızın farkındayım. Fakat insanlara bir şey önerirken iyice araştırıp en iyisini önermenin daha iyi olacağını düşünüyorum.Tecrübesiz kedi sahipleri kendileri araştırmak yerine bu tür yerlerden bilgi edinmeye çalışıyorlar.
Kokulu kaliteli bir topaklanan kum kullanırsanız sorunu çözecektir. Ben kedimde ciddi derece de koku problemi yaşıyorum ve bu şekilde çözdüm. Benim kullanılabilecek diğer kumlardan çam peleti dediğimi yanlış söylemişim şu şekilde olan kumlardan bahsediyorum.Çok memnun olanlar varmış.http://m.***.com/biokats-lavantali-organic-kedi-kumu-10-lt-P149979036#Product/descriptions
Videolarda bilir kişi olmadığınızı ve sadece kendi düşüncelerinizi söylediğinizi paylaşırsanız çok daha iyi olur diye düşünüyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 843 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR