Kedi Kumu Seçimi?

pamuk18pamuk
pamuk18pamuk

13496 Puan

Merhaba,kedi kumuyla ilgili bir soru sormak istiyorum.Kedim için,pisi pisi ince topaklanan kum kullanıyorum ayrıca bazen kalın da alıyorum ama şuanda ince kullanıyorum sanırım tam emin değilim ama herneyse.Asıl konuya gelelim,kedim tuvalete girdiğinde ayaklarının altına kum yapışıyor ve tuvaletten çıkınca da eve ayağından kumlar düşüyor ve ayağında kalan,yapışan kumları da temizlemek zorunda kalıyoruz.Bunun için kristal kum dağılmaz diye düşündüm ve sormak istiyorum.Kristal kum kullanan var mı ve memnun musunuz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

14 CEVAP

Ben everclean dan pisipisi ye geçtim.Topaklanma olarak bence başarılı ama dağılma konusunda haklısınız aynı sıkıntı bende de var.Sanırım tekrar everclean a geçerim.Bence bentonit kumdan şaşmayın.Deneme yanılma yöntemiyle kediniz için en iyi kumu bulabilirsiniz bence.

tika_waylan
tika_waylan

13980

Sanicat'i cok duydum henuz denemedim. Eger denerseniz patiye yapismama olursa burdan haber verirseniz sveinirim. Ben de etrafa dagilmayan mumkunse cok tozlu olmayan bir de iyi topaklanan kum ariyor hijyenik olmasi icin. Ve bu hepsi bir arada bulamadim. Su an patisine yapismiyor Vancat kullaniyorum ama bir sekilde tuvaletinin disina dagiliyor butun eve yayilmasa da ustelik pas pas kullansam da cok yeterli olmuyor illa pas pas disinda kum oluyor. Bir de tozlu gibi ve benim kedimin zaten burnu sorunlu surekli tuvaletinin oldugu odayi havalandiriyorum.

********* dan kalın taneli bentonit kedi kumu alın. Zaten ince kumu cidden bir harika. Kalın taneli kum dağılmıyor ve etrafa taşınmıyor ben kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.

aycacetin2472
aycacetin2472

13340

Kristal sakin kullanmayin ii.seyler duymadim ama.Quik. ince taneli olandan.kullanabilirsiniz biz ondan kullaniyoruz

pamuk18pamuk
pamuk18pamuk

13496

Cevaplar için çok teşekkürler :)

tika_waylan
tika_waylan

13980

Pisi Pisiden ben de memnun kalmadim. İnce taneli dagiloyor kalon taneliler de iyi topaklanmiyor topaklanan kumu almaya calisirken camurlasiyor kucuk kucuk cisli topaklae oluyor kureklw almak zor oluyor ince ile kalini karostoriyorum ama duzgun kum hala bulamadim surwkli kum degistoriyorum simdi iyi diye duydugum icin Vancat Baby powder ince taneli aldim onu kalin taneliyle karostiracagim patisine yapismasin nolur nolmaz diye.
Size onerim hangi marka iyi bilemiyorun ayalrdir bulamadim acikcasi onerip de sizi yaniltmak istemiyorum ama sunu rahat diyebilirim ki ince ve kalini karistirin kalin patisine yapismaz ince daha iyi topaklanir inceyi once dokun sonea ustune kalini kumu her temizledikte. Sonra kalin dokun ki patisine daha az yapissin kum kabinin onune mutlaka tuvalet onu paspasi alin.bir de minik faraj alin kumlari toplamak icin kum kabinin etrafindakileri. İyi bir kum bulabilirsem tekrar yazarim yarinsan itibaren Van cat'e basliyorum.
Bu arada ********* kumu icin kimi cok iyi kimi iyi degil desi ama fiyati cok uygun aslinda alip denenebilir

pamuk18pamuk
pamuk18pamuk

13496

Tamam teşekkürler cevap için

HakanCanKinik
HakanCanKinik

2546

Quik kullanıyorum ben öneririm.

Yavru_kedii
Yavru_kedii

11361

Sanicat portakallı lavantalı öneririm özellikle
Superplus hatta kampanyayı kaçırmayın
http://urun.************.com/evcil-hayvan/sanicat-lavanta-ve-portakalli-kedi-kumu-2-adet-265825486

Hoppala
Hoppala

564

Silica kumlar kanserojendir. Hem kedi sağlığı hem de insan sağlığı açısından zararlıdır. Sanicat Evolution kullanıyoruz. Özel bir kumdur. Daha önce uzun süredir Ever Clean alıyordum. Topaklanması Ever Clean'den daha iyi fakat koku oranı Ever Clean'den kötü. Koku benim açımdan önemli değil. Çok iyi topaklanması önceliğim olduğu için çok memnunum. Kum 6 litre, 30 TL'ye aldım. Yavru, yetişkin ve yaşlı kedi kumu olmak üzere 3 çeşidi bulunmaktadır. Özetle Ever Clean ve Sanicat Evolution öneririm.

Lynda
Lynda

1345

Kediniz dişi ise silika kullanmayın. İdrar yolu enfeksiyonu olabiliyor. Silika kumlar da bentonitler gibi Patilerine yapışiyor, çok farkı yok.
Ayrıca kedi alıştıktan sonra kum değişirse o kuma da yapmayarlıyor.

Lynda
Lynda

1345


  • yapmayabiliyor

Yavru_kedii
Yavru_kedii

11361

Sanicat portakallı lavantalı:)

ChanceMaya
ChanceMaya

181

Merhabalar


Sizlere ve sizin aracılığınız ile diğer kullanıcılara faaliyet alanımızdan ve hizmetimizden bahsetmek isterim.


Türkiyenin ilk ve tek yerli kedi kumu üreticisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Peki biz kim miyiz? Kocaeli bölgesin de yeni faaliyete geçmeye hazırlanan OKBUR Kedi Kumu ve Pet Ürünleri San. ve Tic. LTD ŞTİ. firmasıyız. Üretimini yaptığımız kedi kumumuz %100 organik ve katkı maddesiz olarak sibirya çam ağaçlarından üretilmektedir. En büyük güvencemiz ve en büyük satış silahımız da tamda budur. Piyasa da bulunan "hızlı topaklanma" adı altında satılan kedi kumlarından 10 kat daha kaliteli ve onların fiyatlarına nazaran yarı yarıya bir hizmet sunmayı hedefliyoruz.


Faaliyetlerine başladığımız kedi kumu üretimimizin patent ve marka tescilleri tarafımızdan yapılmış olup, Türkiye de bu konuda adım atan ve yükü sırtlanan tek firmayız!


Aklınıza altta yazacağım sorular gelebilir, müsadenizle sırası ile bizler tahmin edelim ve cevaplamaya çalışalım..



  • Piyasada ki "hızlı topaklanma" vaadiyle satılan kedi kumlarından nasıl daha hızlısınız ?
    Demin yukarıda sizlere ve değerli okurlarımıza bahsetmiş olduğumuz gibi, bizler sibirya çam ağaçlarından kedi kumu üretmekteyiz ve buna kendi oluşturmuş olduğumuz solüsyonu ilave ederek benzersiz ve eşsiz bir kum elde ediyoruz.
    Kedileriniz tuvalet ihtiyaçlarını görmeye başladığı an ortalama 10-20 sn. arasında topaklanmaya başlıyor.


Peki ama topaklanma bu işin sırrı değil ki her firma bu şekilde diyebilirsiniz, haklısınız ama lafımızın devamını dinleyin lütfen..


Topaklanma yapan alanı küreğiniz ile alarak WC'ye atabilir yine aynı şekilde 20 saniyede gözlerinizin önünde çözümlendiğini görebilirsiniz. Peki bu ne demek oluyor ? Evinizden ekstra bir iş için dışarı çıkmamış ve bu işi alışkanlık haline getirmemiş olacaksınız. Eviniz de rahatlıkla WC alanını kullanacak ve kanalizasyonunuza herhangi bir tıkanma olmadan atabileceksiniz.


Peki yola çıktığımız tek güvencemiz bu mu ? Tabi ki hayır, ne dedik başta da bizler tamamen yerli sermaye ile Türk toprakları üzerinde en iyi fiyata en kaliteli hizmeti yapmak için uğraşıyoruz. Bu yolda müşterilerimizi ne memnun eder derken, evde oluşabilecek kötü kokuların nasıl önüne geçeriz diye düşündük ve çözüm bulduk!


Kedileriniz ihtiyaçlarını gördüğü andan itibaren ve sonrasında evinizde ve ortamınız da sizleri ve kedilerinizi rahatsız edecek hiçbir türlü kötü bir kokuyu tenefüs etmeyeceksiniz. Kısaca özetlemek gerekise, kedilerinizin ihtiyaçlarını giderdikten sonra oluşan topaklanmayı dilediğiniz gibi evinizde ki çöp kutularına atabilirsiniz.


Evinizde kedilerinizin kum kaplarından çıktıktan sonra etrafa dağılan kumlardan sıkıldığınızı da tahmin ediyoruz :) Endişelenmeyin bu konuda da çözüm ürettik, kedi tüyleri ve patilerinin arasına girmeyecek bir boyut oluşturduk. Bu sayede kedilerinizin tüyleri ve patileri arasına girmez. Kedileriniz kum ihtiyacını gördükten sonra sizlere ekstra ektrafı temizleme derdi oluşmayacaktır. Bu konuda içiniz rahat olabilir.


Bu hizmetlerin ne kadar bir karşılığı olur gibi düşünebilirsiniz, sizlere şuan da fiyat vermiyoruz fakat şunun garantisini verebilirz. İnternet, sanal pazar ve petshoplarda görebileceğiniz en uygun fiyat garantisini sunacağız :)


Değerli yorumunuz da bizlere yer ayırdığınız için sizlere ve yorumumuzu okuyan bütün kedi dostlarına teşekkür ederiz.


Bizleri takip etmek ve detaylı bilgi almak için sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.


Website : www.chancemaya.com
Facebook : https://www.facebook.com/chancemayatr
İnstagram : https://www.instagram.com/chancemayatr
Twitter : https://www.twitter.com/chancemayatr


Kısa süre sonra Türkiyenin tüm noktaların da ve Dünya pazarındayız! Bizleri takip etmeyi ve yeniliklerden haberdar olmayı unutmayın!

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2872 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR